FBI. FLAGRANT facut Impotriva Angajatilor Huawei

FBI. Agentii federali au organizat un flagrant impotriva angajatilor companiei Huawei, iata ce acuzatii li se aduc, si cat de grava este problema.

FBI huawei

FBI. Agentia federala americana este implicata in multiple anchete care vizeaza Huawei, chiar saptamana trecuta fiind formulate acuzatii oficiale impotriva chinezilor pentru aparenta comitere a nu mai putin de 23 de infractiuni. Totusi, printre cele de care este acuzata compania Huawei nu se regaseste si rezultatul unei anchete care inca este in derulare la FBI, tot pentru furt intelectual, chinezii fiind acuzati ca au furat tehnologii de la operatorul de telefonie mobila T-Mobile.

FBI. Acum vorbim despre furt intelectual de la o alta companie americana numita Akhan Semiconductor, ea suspectand Huawei ca i-ar fi furat anumite tehnologii dupa ce i-a oferit prototipuri de produse pentru testare, si le-a primit stricate. Banuind ca produsele au fost stricate pentru ca s-a incercat copierea tehnologiei, FBI a fost implicata, si a inceput sa intercepteze comunicatiile electronice dintre companie si Huawei, impreuna cu unele apeluri telefonice care vizau aceste produse.

FBI investigheaza Huawei pentru noi acuzatii de furt intelectual

FBI. Agentia federala americana a organizat si un flagrant intr-un magazin de burgeri din Las Vegas pentru a incerca sa inregistreze marturia unor angajati Huawei care sa confirme ca tehnologiile au fost intr-adevar furate. Deocamdata FBI nu a finalizat ancheta, si exista sanse destul de mici ca ea sa se termine rapid, iar asta pentru ca e posibil ca Huawei sa nu se fi dat de gol pana acum pentru a le furniza agentilor federali suficiente dovezi care sa confirme acuzatiile companiei americane.

The embattled Chinese company had ordered samples of the “Miraj Diamond Glass” from US startup Akhan Semiconductor in 2017, only to return them badly damaged. Suspecting Huawei of intellectual property theft, Akhan’s founder Adam Khan reportedly contacted the FBI. Email and text communications between the startup and a Huawei engineer were reportedly forwarded to the agency as part of the inquiry. A phone call between Khan, Shurboff and the same Huawei representative was also allegedly tapped on December 10th. Then came the Vegas sting, with the same Huawei staffer in attendance along with her colleague, Jennifer Lo, a senior official with the company in Santa Clara, California. Unbeknown to them, Khan and Shurboff were allegedly taping the entire get-together.

FBI. Ancheta a pornit pentru ca Huawei e acuzata de furtul unor tehnologii care ar premite folosirea unor panouri de protectie pentru ecrane utilizand diamantul ca materie prima, legislatia americana avand unele restrictii in ceea ce priveste exportul si folosirea. Daca Huawei va fi trimisa in judecata de catre FBI si pentru furtul acestor tehnologii, atunci e foarte posibil ca justitia americana sa ajunga intr-un final la concluzia ca trebuie sa inchida compania americana in tara.