Tehnologia Samsung GALAXY Note 10 pe care o VREI in iPhone

Samsung GALAXY Note 10 este pregatit pentru lansare cu o noua tehnologie extrem de importanta, pe care cu siguranta o vei dori inclusiv in telefoanele iPhone.

Samsung GALAXY Note 10 va fi lansat cu foarte multe noutati interesante de catre compania Samsung, poate unele dintre cele mai multe oferite pana in momentul de fata intr-un telefon din aceasta serie pana acum. Astazi vorbim totusi despre una dintre aceste tehologii, foarte importanta de altfel, ea permitand eliminarea difuzorului din Samsung GALAXY Note 10 pentru ca design-ul sa permita doar o perforatie pentru camera frontala, si nimic mai mult.

Samsung GALAXY Note 10 ar putea avea o tehnologie care la Samsung se numeste Sound on Display, ea fiind demonstrata in clipul video de mai sus cu ceva timp in urma de catre compania coreeana. Aceasta tehnologie exista si in telefoane Huawei, LG, de exemplu, ea fiind cunoscuta la nivel global cu denumirea “bone conduction”, insa Samsung GALAXY Note 10 va veni cu denumirea de marketing a celor de la Samsung, si va aduce ceva foarte interesant.

Samsung GALAXY Note 10 ar putea fi lansat cu Sound on Display

Samsung GALAXY Note 10 va putea fi lansat fara un difuzor in partea superioara a ecranului si cu o margine mult mai subtire decat in cazul modelelor anterioare, sau a seriei Galaxy S10. Sunetul care in mod normal ar fi fost transferat de catre difuzor, ar urma sa fie transferat prin ecranul telefonului, ceea ce elibereaza deasemenea si foarte mult spatiu in interiorul carcasei pentru a fi implementate alte componente cu tehnologii noi.

Samsung GALAXY Note 10 ar urma sa fie primul telefon al coreenilor care va avea aceasta tehnologie noua oferita, deci am vorbi despre o premiera extrem de importanta pentru clientii din lumea intreaga in 2019. Totusi, de la fapte si pana la vorbe este o cale foarte lunga astfel ca e posibil ca tehnologia sa fie pastrata pentru alte modele de telefoane, deci nu ne ramane decat sa asteptam pentru a vedea ce se va intampla in final.