Huawei, Vestea IREALA cu Privire la Telefoanele Companiei

Huawei are parte de o veste ireala cu privire la telefoanele sale, iata ce se spune in legatura cu ele la jumatatea anului 2019, si ce se va intampla in viitor.

huawei veste telefoane

Huawei are parte de o veste complet neasteptata cu privire la telefoanele pe care le are in momentul de fata disponibile in magazinele din intreaga lume, si ea are la baza recenta schimbare de atitudine a guvernului SUA. Mai exact, analistii spun ca Huawei va vinde nu mai putin de 260 de milioane de telefoane in anul 2019, cu mult peste estimarile din mai, care spuneau ca de fapt cifra va fi mult mai apropiata de 200 de milioane de unitati.

Huawei are parte de un optimism neasteptat pentru ca in SUA a fost anuntata o relaxare majora a sanctiunilor impuse de catre Donald Trump, desi deocamdata nu s-a intamplat absolut nimic in legatura cu asta. Desi Huawei avea estimari initiale de 250 de milioane de telefoane vandute in 2019, inainte de sanctiunile SUA, acum in mod neasteptat, aceasta cifra a ajuns la 260 de milioane de unitati, deci e de neinteles ce se intampla.

Huawei, Vestea IREALA cu Privire la Telefoanele Companiei

Huawei are totusi aceste estimari facute de catre un analist chinez, deci putea sa spuna si 500 de milioane de unitati, deoarece corelatia dintre realitate si fictiune ar fi fost cam aceeasi pentru compania chinezeasca. Anul a inceput cu obiective extrem de indraznete ale chinezilor, care spuneau ca vor sa depaseasca Samsung in vanzarile de telefoane in 2019, dar SUA a avut grija ca acest lucru sa nu se mai intample.

Huawei are sanse extrem de mici de a atinge 250 de milioane de unitati vandute in 2019 din moment ce de aproape trei luni de zile nu mai poate lansa vreun telefon mobil deoarece nu are Android licentiat. Americanii spuneau ca unele companii din SUA vor putea incepe sa vanda abia luna viitoare componente catre chinezi, dar nu se stie daca asta va permite lansarea de noi modele de telefoane mobile, sau nu.

Cert este faptul ca in momentul de fat alucrurile nu stau mai bine pentru chinezi, ci mai rau, dar e improbabil ca aceste cifre anuntate de catre analistii chinezi sa se adevereasca.