Apple discuta cu Samsung despre Posibile PROBLEME pentru iPhone

Apple si-a trimis cativa manageri in Coreea de Sud pentru a discuta cu reprezentanti ai Samsung despre posibile probleme serioase pentru iPhone. Mai exact, este vorba despre probleme cu productia de memorii RAM, medii de stocare NAND, dar si ecrane OLED, Samsung parand sa se pregateasca pentru o scadere a productiei pentru toate.

V-am spus acum cateva saptamani ca un razboi comercial intre Coreea de Sud si Japonia genereaza probleme pentru Samsung, ei bine se pare ca situatia e serioasa. Apple nu e singura companie care a trimis reprezentanti in Coreea de Sud pentru a vedea care este situatia, cei de la Microsoft, Amazon, si Google facand acelasi lucru.

Din cauza razboiului comercial dintre Japonia si Coreea de Sud, anumite materiale prime pentru componentele mentionate anterior nu vor fi disponibile in cantitati la fel de mari pentru Samsung. Problema nu parea sa fie foarte grava initial, insa lucrurile merg spre un punct in care niciuna dintre companii nu va avea necesarul de componente, iar fiecare vrea sa vada ce poate obtine.

“US tech giants, including Apple, Amazon, Microsoft and Google, have dispatched their respective executives and employees to South Korea to gauge the fallout of the ongoing trade war between Seoul and Tokyo, according to industry sources on July 18. The global tech firms are said to be especially worried about the possible impact on Samsung Electronics’ DRAM memory chip production […] The Korean chipmaker is the main supplier of DRAM and NAND flash memory chips for Apple’s iPhones.”

1 COMENTARIU