Apple face o Schimbare foarte Imporatanta pentru Castile AirPods

Apple face o schimbare foarte importanta pentru castile AirPods, si e una dintre cele mai mari pe care americanii au pregatit-o pana in prezent. Vorbim despre faptul ca Apple nu vrea sa mai fabrice aceste produse in China, ci ar vrea sa mute productia in Vietnam, acolo unde sunt produse castile EarPods.

GoerTek este partenerul Apple din Vietnam care produce EarPods de ani de zile, iar in curand va incepe o productie de test inclusiv pentru castile AirPods, foarte importante pentru Apple. Decizia celor de la Apple de a muta productia din China spre Vietnam are la baza dorinta de a mai scapa de dependenta de statul comunist.

GoerTek este tot o companie chinezeasca, dar are o fabrica si in Vietnam, iar cei de la Apple vor sa profite de asta pentru a deveni putin mai independenti fata de China. Nu se stie cat va dura pana cand productia va fi mutata cu totul acolo, insa planurile celor din Cupertino sunt cat se poate de clare in acest moment.

“Apple is about to start trial production of its popular AirPods wireless earphones in Vietnam as the company accelerates plans to diversify manufacturing of its consumer electronics lineup beyond China. China’s Goertek, one of Apple’s key contract manufacturers, this summer will begin testing the resilience of its manufacturing processes for the newest generation of AirPods at the company’s audio factory in northern Vietnam.”

7 COMENTARII

  1. Din pacate pe aici, in afara de Srb ce mai are rabdare cu asemenea specimente ….nu prea au mai ramas useri de calitate din ce observ.

  2. cum vrei sa aibe cineva rabdare cu specimenul ala de srrb cand continuu zi de zi abereaza si injura samsung si android?sigur ai ceva probleme….