Produsul Huawei care va fi LANSAT cu INLOCUITORUL Android

Huawei a dezvaluit care este primul produs care va fi lansat cu sistemul de operare inlocuitor al Android, iata ce mare surpriza are in plan, si ce va oferi.

huawei televizor harmony

Huawei pregateste lansarea unui inlocuitor pentru sistemul de operare Android, acest lucru este foarte clar pentru toata lumea, iar singura necunoscuta e momentul in care software-ul va fi lansat oficial.

Diverse zvonuri spun ca sistemul de operare inlocuitor al Android la care Huawei lucreaza de cativa ani de zile se va numi Harmony OS, sau Hongmeng, si ca va ajunge intai intr-un televizor care ar putea fi prezentat in luna august.

Huawei va lansa acest nou model de televizor sub brand-ul Honor, el urmand a avea o diagonala de 55 inch, si fiind gandit pentru a functiona in tandem cu un sistem home cinema dezvoltat tot de catre chinezi.

Televizorul celor de la Huawei va avea in Harmony integrate toate serviciile online pe care le ofera compania chinezeasca, plus interconectivitate cu telefoanele mobile, astfel incat clientii sa poata controla televizoarele de pe ele.

Huawei va lansa un televizor in care va implementa inlocuitorul Android

Huawei nu a confirmat in mod oficial pana acum vreun produs in care va implementa noul sau sistem de operare insa stiam de ceva vreme ca lansarea sa este in pregatire, si ca va avea loc.

Acum aflam si produsul care va veni cu inlocuitorul Android pentru prima oara, cei de la Huawei spunand in repetate randuri ca Harmony, sau Hongmeng, nu a fost gandit pentru telefoane initial, ci pentru dispozitive interconectate, televizoare, masini, si nu doar atat.

“The first smart TV to be launched by China’s Huawei Technologies will have its self-developed Hongmeng operating system. The biggest selling point of the Honor Smart Screen will be the company’s homegrown OS. Huawei will release its TV product in early August with an aim for it to become the hub of control for internet-connected devices at home, as well as an entertainment center.”

Huawei va putea prin aceasta lansare sa testeze capacitatea sistemului de operare de a functiona in mod corect, si experienta de care au parte clientii care decid sa cumpere produsele ce-l ruleaza, pentru a-l oferi si in telefoane.

Chiar daca Harmony nu va fi lansat foarte curand in telefoane, oferirea intr-un televizor ii va permite companiei chinezesti sa pregateasca intr-un final inlocuirea Android in totalitate din toata gama de produse pe care o vinde.

Televizorul vandut sub brand Honor va ajunge in magazinele din China undeva prin august, si e improbabil sa fie lansat pe pietele occidentale prea curand.