iPhone. Una dintre cele mai MARI SCHIMBARI Pregatita de Apple

iPhone. Una dintre cele mai mari schimbari din ultimii ani pentru telefoanele companiei Apple este pregatita activ in momentul de fata pentru clienti.

iphone mari schimbari Apple microled

iPhone. Apple pregateste pentru telefoanele sale una dintre cele mai mari schimbari din ultimii ani americanii lucrand de ceva vreme pentru a isi realiza obiectivul, si facand investitii destul de consistente pentru asta. Mai exact, anul viitor compania Apple va face in sfarsit trecerea de la ecrane OLED la microLED pentru Apple Watch, discutand deja cu parteneri care sa-i furnizeze aceste componente, iar de aici se va face schimbarea si pentru iPhone.

iPhone. In 2015 Apple a lansat primul Apple Watch, iar doi ani mai tarziu implementa ecranul sau OLED inclusiv in iPhone, deci tranzitia de acum mai mult ca sigur va fi facuta si pentru telefoane, poate prin 2021, 2022. Apple dezvolta ecrane microLED de cativa ani, in principal pentru iPhone, dar pana acum nu a putut pregati tehnologia pentru telefoane, deci o va incerca pentru ceasurile inteligente, care sunt atat de populare la nivel global.

iPhone. Una dintre cele mai MARI SCHIMBARI Pregatita de Apple

iPhone. Chiar si partenerii celor de la Apple spun ca totul este un precursor pentru a implementa aceasta tehnologie in telefoane in viitor, compania americana avand planuri foarte mari pentru produsele sale. Folosirea microLED in loc de OLED in Apple Watch ar trebui sa imbunatateasca experienta de utilizare cu o crestere in calitatea imaginilor, consumul de energie urmand a fi deasemenea redus, iar asta vom avea si in iPhone.

“Apple Apple Watch actively introduces the new generation of Micro LED displays , and cooperates with two Taiwanese companies, namely, Yuchuang and Sic Bo. The micro LED chips are provided by Yuchuang, and Sic Bo is assembled into a display module. It will be launched as soon as next year, breaking the long-term monopoly of the Korean factory. Apple’s product display supply situation, in the future is expected to fight for Apple and other Apple products display orders.”

iPhone. Apple dezvolta ecrane microLED pentru telefoane de vreo 4 – 5 ani, cel putin, iar daca acum o va implementa in Apple Watch, e destul de clar faptul ca procesul de dezvoltare a avansat suficient de mult pentru a se ajunge aici. E posibil ca in iPhone sa avem aceste noi ecrane microLED chiar mai devreme de 2022, insa totul depinde de modul in care vor functiona in Apple Watch si ce probleme va avea Apple cu ele, deci ramane sa asteptam.

2 COMENTARII

  1. m-as mira pe un display atat de mic sa puna microLED incepand cu 2020…tinand cont ca nimeni inca nu a reusit sa micsoreze pixelii din aceasta tehnologie.
    Daca in 2020 apare apple watch cu asa ceva…chiar este ceva Superb