Steve Jobs: 20 de ani de la LANSAREA UIMITOARE a Wi-Fi (VIDEO)

1

Steve Jobs a lansat acum 20 de ani tehnologia Wi-Fi, in cazul in care ati uitat, compania Apple implementand-o pentru prima oara intr-un iBook. Steve Jobs a fost cel care a demonstrat tehnologia, in stilul sau caracteristic, iar asta a facut Wi-Fi foarte atractiva pentru toata lumea, iar acum este o tehnologie de care suntem dependenti.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Steve Jobs a fost cel care a adus Wi-Fi pe piat adupa ce Lucent, compania care lucra la ea de vreo 10 ani, n-a reusit sa convinga alti producatori sa o ofere in laptop-uri. Desigur ca Steve Jobs a prezentat tehnologia ca urmand a deveni un standard in industrie, ceva ce toti producatorii vor adopta, si desigur ca a avut perfecta dreptate, pentru ca asta s-a si intamplat.

Steve Jobs a stiut cum sa prezinte Wi-Fi ca o tehnologie nu doar grozava, ci esentiala pentru un laptop, iar cei care au testat iBook dupa eveniment au laudat pe deplin ideea. Steve Jobs a prezentat foarte multe produse inovatoare in conferintele Apple, iar aceasta tehnologie este una dintre cele care a fost adoptata de cei mai multi producatori.