Steve Jobs: 20 de ani de la LANSAREA UIMITOARE a Wi-Fi (VIDEO)

Steve Jobs a lansat acum 20 de ani tehnologia Wi-Fi, in cazul in care ati uitat, compania Apple implementand-o pentru prima oara intr-un iBook. Steve Jobs a fost cel care a demonstrat tehnologia, in stilul sau caracteristic, iar asta a facut Wi-Fi foarte atractiva pentru toata lumea, iar acum este o tehnologie de care suntem dependenti.

Steve Jobs a fost cel care a adus Wi-Fi pe piat adupa ce Lucent, compania care lucra la ea de vreo 10 ani, n-a reusit sa convinga alti producatori sa o ofere in laptop-uri. Desigur ca Steve Jobs a prezentat tehnologia ca urmand a deveni un standard in industrie, ceva ce toti producatorii vor adopta, si desigur ca a avut perfecta dreptate, pentru ca asta s-a si intamplat.

Steve Jobs a stiut cum sa prezinte Wi-Fi ca o tehnologie nu doar grozava, ci esentiala pentru un laptop, iar cei care au testat iBook dupa eveniment au laudat pe deplin ideea. Steve Jobs a prezentat foarte multe produse inovatoare in conferintele Apple, iar aceasta tehnologie este una dintre cele care a fost adoptata de cei mai multi producatori.

1 COMENTARIU