Huawei. ULUITOR, Ajuta Coreea de NORD, SFIDAND TOATA Lumea

Huawei. Compania chinezeasca a ajutat Coreea de Nord sfidand intreaga lume prin actiunile sale, iata ce a facut in tara comunista in ultimii 8 ani de zile.

Huawei coreea de nord

Huawei. Acuzatii incredibile sunt aduse impotriva companiei chinezesti astazi, ea fiind prezentata ca una dintre cele care a ajutat Coreea de Nord sfidand toate sanctiunile internationale impue impotriva tarii. Huawei este acuzata ca ar fi colaborat cu autoritatile comuniste din Coreea de Nord pentru a le crea reteaua de telefonie mobila folosita de catre cetateni, informatiile venind de la documente interne ale companiei chinezesti, dar si de la fosti angajati.

Huawei. Ziarul american Washington Post este cel care a facut dezvaluirea, iar in documentele interne vazute de catre ziaristi sunt detaliate contracte pe care chinezii le-au incheiat cu o companie din Coreea de Nord. Panda International Information Technology este compania chinezeasca prin care Huawei a lucrat pentru a crea reteaua de telecomunicatii din Coreea de Nord in ultimii 8 ani.

Huawei a colaborat a crearea retelei de telecomunciatii din Coreea de Nord

Huawei. Principala problema care ii va irita pe americani sta in faptul ca unele dintre produsele chinezilor folosesc inclusiv tehnologii dezvoltate in SUA, deci Donald Trump va avea multe de spus pe Twitter in legatura cu asta. Daca SUA are dovezi clare ca Huawei a folosit tehnologiile sale pentru produsele vandute in Coreea de Nord, atunci cu siguranta va impune noi sanctiuni impotriva companiei, daca nu cumva va face chiar mai mult de atat, asa cum s-a intamplat si in cazul Iranului.

“Huawei a ajutat secret guvernul nord-coreean să construiască și să mențină rețeaua comercială de telecomunicatii a țării, potrivit documentelor interne. Huawei a încheiat un parteneriat cu o firmă chineză de stat, Panda International Information Technology Co. Ltd., pe o varietate de proiecte, care se întinde pe o perioadă de cel puțin opt ani, în conformitate cu comenzile de lucru anterioare, contracte și foi de calcul detaliate preluate dintr-o bază de date care cataloghează operatiunile companiei de telecomunicații la nivel mondial. Aranjamentul a făcut dificilă identificarea implicării lui Huawei.”

Huawei. Compania chinezeasca nu e singura care colaboreaza cu regimul comunist din Coreea de Nord, inclusiv cei de la DHL facand asta, dar pentru Trump ca conta mai mult ceea ce fac chinezii blocati de catre el. Adevarul este ca aceasta colaborare dintre Huawei si Coreea de Nord n-ar prea trebui sa surprinda, pentru ca guvernul chinez colaboreaza des si mult cu vecinii sai, fiind o “punte de legatura” dintre puterile occidentale si comunisti.

Huawei. Se pare ca pe masura ce ne apropiem de finalul anului 2019 aflam tot mai multe dintre secretele companiei chinezesti, si cu siguranta inca mai sunt foart emulte de aflat.