Netflix a LANSAT un nou Abonament mai IEFTIN pentru Clienti

Netflix. Compania americana a lansat un nou tip de abonament mai ietin pentru clientii sai, iata cat costa si ce poti vedea dupa ce-l activezi.

Netflix abonament ieftin

Netflix. Compania americana care detine cea mai mare platforma de streaming video la cerere, in baza numarului de utilizatori, a lansat astazi si un nou abonament mai ieftin pentru cei interesati sa-i vada filmele si serialele. Mai exact, saptamana trecuta Netflix a promis ca va lansa noi abonamente pentru clientii fara prea multi bani care vor sa faca streaming doar de pe telefoane si tablete, iar acest lucru s-a intamplat, dar numai in India.

Netflix. Indienii au acum posibilitatea de a activa un abonament nou in valoare de doar 3 dolari care le permite sa vada orice din platforma pe telefoanele si tablete, dar si la o calitate destul de scazuta. Abonamentul este de 3 ori mai ieftin decat cel pe care Netflix il vinde in SUA, dar diferenta de pret vine din cauza faptului ca accesarea e limitata doar de pe telefoane mobile, reducerea substantiala a rezolutiei filmelor si serialelor fiind a doua limitare.

Netflix a LANSAT un nou Abonament mai IEFTIN pentru Clienti

Netflix. Lansarea acestui nou abonament in India este facuta pentru a testa ideea, dar si pentru ca piata de peste 1 miliard de oameni poate aduce foarte multi clienti avand in vedere pretul foarte mic. Indienii nu au nici prea multi bani de cheltuit lunar pe servicii de acest gen, iar Netflix stie asta, deci la doar 3 dolari pe luna, platforma devine mult mai atractiva, avand si mai mult continut decat orice altceva care este disponibil pe plan local.

“Membrii noștri din India se uită la mai mult continut pe telefoanele mobile decât locuitorii altor locuri din lume – și le place să descarce emisiunile și filmele noastre. Noi credem că acest nou abonament va face Netflix și mai accesibil și mai potrivit pentru oamenii care doresc să privească continutul pe smartphone-urile și tabletelor lor – atât pe drum cât și acasă”.

Netflix. Acest nou abonament pentru telefoane si tablete va ajunge inclusiv in alte zone de pe glob, si ar putea costa 3 euro in Romania, sau alte tari din Europa, sau chiar 3 dolari in SUA. Lansand aceasta optiune in mai multe tari, cei de la Netflix isi pot extinde substantial baza de clienti, care a depasit 120 de milioane de persoane de ceva vreme, si inca mai are foarte mult loc de a creste in perioada urmatoare.