Windows 10. Schimbari RADICALE Pregatite de catre Microsoft

Windows 10. O serie de schimbari radicale sunt pregatite de catre compania Microsoft pentru clientii din lumea intreaga, si vorbim despre noutati foarte importante.

Windows 10 schimbari update microsoft

Windows 10. O serie de schimbari radicale sunt pregatite de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga ca parte a actualizarii pe care vrea sa o lanseze in prima parte a anului 2020. Probabil stiti deja ca Windows 10 are testata actualizarea de anul viitor cu unii dintre cei care s-au inscris in programul prin care sunt distribuite versiuni beta ale sistemului de operare pentru a fi testate inainte de lansare si a-i fi descoperite problemele mari.

Windows 10. Pentru versiunea ce va fi lansata la inceputul anului 2020, compania Microsoft vrea intai sa modifice interfata prin implementarea de colturi mult mai accentuat rotunjite pentru ferestre, dar si butoane. Microsoft a implementat deja acest nou design “fluent” in unele dintre aplicatiile sale, si in Windows 10 face acelasi lucru pentru a oferi o experienta unificata atat in aplicatiile proprii, cat si in interfata sistemului de operare de pe calculatoare.

Windows 10. Schimbari RADICALE Pregatite de catre Microsoft

Windows 10. Urmatoarea schimbare importanta este pentru desktop-urile virtuale, care acum vor putea avea denumirile personalizate, astfel ca vom sti exact ce avem pe fiecare dintre ele, pentru a nu le mai incurca. Alta schimbare foarte importanta pentru Windows 10 are la baza sistemul WIndows Hello, care le permite utilizatorilor sa se logheze in PC-uri fara a folosi vreo parola, el urmand a fi extins serios de catre compania Microsoft.

Windows 10. Incepand cu actualizarea ce va fi lansata in primavara anului viitor, cei de la Microsoft le vor permite utilizatorilor sa foloseasca Windows Hello pentru a se loga in website-uri, si probabil aplicatii, fara a scrie parole. Aceast functie exista in macOS prin Touch ID, in iOS prin Face ID si Touch ID, iar in Android prin diverse sisteme, iar Windows 10 o va aduce si pentru calculatoare pentru a simplifica si mai mult modalitatile de utilizare.

Windows 10. Actualizarea din primavara anului viitor va fi cel mai probabil lansata in aprilie, sau mai, in functie de modul in care va decurge procesul de testare pentru el.