Schimbari MARI Anuntate de catre FaceApp pentru Toti Utilizatorii

FaceApp are anuntate schimbari mari pentru utilizatori de catre CEO-ul companiei, iata ce a declarat in legatura cu problemele actuale, dar si despre viitor.

FaceApp Schimbari MARI Anuntate pentru Toti Utilizatorii

Recent aplicatia FaceApp a trecut printr-un scandal urias dupa ce s-a descoperit ca incarca in secret pozele utilizatorilor in serverele sale, iar mai apoi face orice doreste cu ele, fara a putea fi oprita de catre cineva. Pentru ca lumea s-a cam scandalizat de ceea ce face aplicatia rueasca FaceApp, CEO-ul sau a anuntat o serie de modificari foarte importante menite sa mai linisteasca lumea, daca va reusi vreodata sa faca acest lucru.

FaceApp va avea termenii si conditiile de utilizare modificate astfel incat pozele care sunt incarcate in serverele sale pentru modificare in baza algoritmilor companiei sa nu poata fi folosite fara restrictii de catre ea. Desi CEO-ul FaceApp se plange ca aplicatia sa are aceeasi termeni si conditii ca Instagram, dar e criticata mai mult, spune totusi ca va face modificarile necesare pentru a nu mai avea drepturi nelimitate asupra pozelor oamenilor.

Schimbari MARI Anuntate de catre FaceApp pentru Toti Utilizatorii

FaceApp va ramane in continuare cu drepturi asupra pozelor care au fost deja incarcate, iar asta nu va putea fi schimbat vreodata, si desigur ca va incarca in continuare poze in serverele ale fara ca utilizatorii sa stie. CEO-ul companiei din spatele aplicatiei FaceApp sustine ca aceasta ar fi trebui sa devina o “retea sociala pentru fete”, dar planurile sale au fost modificate de scandalul prin care a trecut compania, asa ca viitorul sau va fi cu totul diferit.

“Este prioritatea mea personală de a stabili politica de confidențialitate și termenii de utilizare. Pentru a face acest tip de produs, politica noastră de confidențialitate trebuia să fie foarte asemănătoare cu cea a Instagram. Politica noastră actuală de confidențialitate este foarte asemănătoare cu cea a Instagram, dar nimeni nu acuză Instagram, deoarece este Instagram.”

Utilizatorii aplicatiei FaceApp ar urma sa poata deasemenea cere stergerea tuturor pozelor care inca mai sunt in serverele companiei, CEO-ul spunand ca acestea ar fi oricum sterse la doar 48 de ore de la incarcare. Ce se va intampla in realitate ramane de vazut, dar morala situatiei este ca aplicatiile in care incarcati poze fara limite se vor folosi de ele oricum doresc, iar FaceApp a aratat cum stau in realitate lucrurile.