Detinatorii de Telefoane Huawei se BUCURA de un Anunt GROZAV

Telefoane Huawei avem in numar foarte mare in momentul de fata, insa astazi vine o veste extrem de buna de care se pot bucura detinatorii actuali si viitori.

Detinatorii de Telefoane Huawei se BUCURA de un Anunt GROZAV

Telefoane Huawei avem cu zecile in momentul de fata, iar aici ma refer la numeroasele modele care inca sunt la vanzare, iar pentru toate vine astazi un nou anunt grozav facut de catre compania din spatele lor. Marcand lansarea primei serii de telefoane Huawei in China, reprezentantii companiei au confirmat din nou faptul ca sistemul de operare HongMeng, inlocuitor al Android, nu va fi implementat in smartphone-uri, confirmand date anterioare.

Nu vom vedea HongMeng in viitoare modele de telefoane Huawei, insa in schimb vom vedea sistemul de operare pentru prima oara intr-un televizor, care ar urma sa fie lansat foarte curand. Asta ni s-a spus inclusiv acum cateva saptamani, cand unul dintre presedintii companiei a spus ca nu vom vedea prea curand telefoane Huawei cu acest inlocuitor al Android, el fiind gandit pentru dispozitive interconectate, masini, si alte asemenea produse.

Detinatorii de Telefoane Huawei se BUCURA de un Anunt GROZAV

In urmatoarele luni vom vedea doar telefoane Huawei care sunt lansate tot cu Android de la Google, daca va fi licentiat de catre compania americana, sanctiunile din SUA impiedicand-o sa faca asta oricum si-ar dori. Chinezii vor prezenta primele televizoare cu inlocuitorul Android chiar luna viitoare in cadrul unei conferinte speciale, acestea putand fi controlate inclusiv de pe telefoane Huawei cu ajutorul unei aplicatii speciale creata de catre chinezi.

“Huawei a lansat vineri primul său telefon de 5G în China și a declarat că va lansa în curând televizoare inteligente dotate cu propriul sistem de operare Hongmeng. Huawei a declarat, de asemenea, la evenimentul de lansare de la sediul său din Shenzhen că va dezvălui produsele TV numite “Ecrane inteligente” luna viitoare, care vor fi primele produse bazate pe propriul său sistem de operare Hongmeng.”

Din cele mai recente informatii de pana acum, se pare ca inlocuitorul Android nu este 100% pregatit pentru a fi oferit clientilor din lumea intreaga deocamdata, iar de aceea nu ajunge inca in telefoane Huawei. N-ar fi exclus sa-l vedem undeva in cursul urmatorilor ani implementat in divers modele de telefoane Huawei, probabil cele mai ieftine dintre ele, dar in modelele premium se pare ca nu il vom vedea prea curand implementat de chinezi.

Acestea fiind spuse, daca aveti telefoane Huawei, sau daca vreti sa le cumparati, atunci puteti sta linistiti pentru ca nu va exista inlocuitorul Android in ele prea curand.