Telefoanele Huawei au parte de CEA MAI BUNA VESTE din 2019

Telefoanele Huawei au parte de cea mai buna veste din 2019, compania chinezeasca avand planuri foarte importante pentru toti clientii, iata ce vrea sa faca.

Telefoanele Huawei au parte de CEA MAI BUNA VESTE din 2019

Telefoanele Huawei au astazi parte de cea mai buna veste din 2019, iar asta pentru ca o decizie extrem de importanta a fost luata, si toti clientii se vor putea bucura de ceea ce le va aduce ea foarte curand. Mai exact, o imagine publicata pe reteaua de socializare Weibo din China dezvaluie planurile pentru a lansa pe telefoanele Huawei actualizarile pentru Android Q, viitoarea versiune majora a sistemului de operare dezvoltat de catre Google.

Telefoanele Huawei sunt de ceva vreme intr-o situatie destul de ingrata, deoarece nu se stie foarte clar ce se va intampla cu actualizarile majore care ar trebui sa ajunga pe ele incepand din acesta luna. Ei bine, se pare ca planurile companiei chinezesti cu privire la telefoanele Huawei sunt in continuare centrate pe lansarea actualizarilor pentru Android Q, semn ca exista sperante ca Google va licentia in mod oficial actualizarile pregatite.

Telefoanele Huawei au parte de CEA MAI BUNA VESTE din 2019

Telefoanele Huawei au parte de CEA MAI BUNA VESTE din 2019 lista
Lista cu telefoanele Huawei care vor avea actualizari pentru Android Q lansate.

Puteti vedea in imaginea de mai sus care dintre actualele si viitoarele modele dintre telefoanele Huawei vor avea parte de actualizarile pentru Android Q cand vor fi disponibile, si toate modelele importante sunt acolo. Printre telefoanele Huawei care vor avea parte de actualizari se numara Huawei P30 PRO, Huawei Mate 20 Pro, si multe alte modele mai ieftine pe care chinezii le vand, deci din cate se pare, nimeni nu va fi “uitat” cu viitoarele update-uri.

Era destul de logic faptul ca exista acum pregatiri pentru lansarea actualizarilor pentru telefoanele Huawei, insa exista totusi semne de intrebare in ceea ce priveste disponibilitatea pe care o va avea Google. Sa nu uitam totusi ca actualizarile pentru telefoanele Huawei sunt conditionate de sanctiunile pe care SUA le-a impus impotriva companiilor americane, ele fiind obligate sa le respecte si sa nu faca afaceri cu chinezii, cel putin nu acum.

Telefoanele Huawei ar trebui sa aiba aceste actualizari disponibile abia spre final de an, undeva prin noiembrie, deci e posibil ca pana atunci sa fie eliminate si sanctiunile actuale.