Hongmeng Seamana cu Fucshia, CAND il va Prezenta Huawei

Hongmeng seamana cu Fuchsia, si va fi prezentat foarte curand de catre compania Huawei, iata cat de curand vom vedea ce poate oferi pentru produsele noi.

Hongmeng Seamana cu Fucshia, CAND il va Prezenta Huawei

Hongmeng, noul sistem de operare al Huawei care ar trebui sa inlocuiasca Android in cel putin unele dintre produsele companiei, va fi prezentat extrem de curand pentru toata lumea, asa cum ne asteptam. Mai exact, pe data de 9 august urmeaza sa aiba loc conferinta anuala pe care Huawei o organizeaza pentru a le arata dezvoltatorilor de aplicatii pentru produsele sale ce noutati pregateste, iar Hongmeng e printre schimbarile majore.

Hongmeng urmeaza sa fie prezentat oficial atunci de catre chinezi inainte de a fi lansat intr-un prim produs, un televizor pe care oamenii din conducerea companiei l-au anuntat de ceva vreme. Huawei a spus in repetate randuri ca Hongmeng este gandit pentru dispozitivele interconectate, si nu neaparat pentru telefoane, insa acum este asemanat cu Fuchsia, sistemul de operare pe care Google il pregateste pentru a inlocui tot Android.

Hongmeng Seamana cu Fucshia, CAND il va Prezenta Huawei

Hongmeng va fi dezvaluit pe 9 august, iar asemanarile cu Fuchsia s-ar putea rezuma doar la faptul ca e de mult timp in dezvoltare, si ca deocamdata nu e 100% pregatit pentru a fi oferit in produse. Totusi, daca va ajunge intr-un televizor pus in vanzare de catre Honor, Hongmeng va fi testat din toate punctele de vedere pentru a ni se arata in ce masura poate ajunge la un moment dat in telefoane mobile.

“Huawei urmează să lanseze mult așteptatul sistem de operare HongMeng, o alternativă la sistemul de operare Android al Google, la Conferința dezvoltatorilor Huawei din 9 august, la Dongguan. Compania chineză a spus că primul lot de dispozitive care va fi echipat cu sistemul de operare HongMeng va fi serialul de televiziune inteligent Honor, care va fi introdus pe piață pe 10 august.”

Hongmeng a fost construit de catre compania chinezeasca in jurul unui microkernel care are menirea de a avea inteligenta artificiala integrata mult mai bine, si pentru a functiona cat mai bine pe multiple platforme. Hongmeng este testat inclusiv pentru telefoane, si e posibil ca un prim model sa fie lansat impreuna cu Huawei MATE 30 PRO in toamna, dar deocamdata nu e clar daca lucrurile pot fi asezate cum trebuie pana atunci, si sistemul sa fie intr-adevar util.

Hongmeng este solutia de rezerva a celor de la Huawei pentru problemele pe care compania le are in momentul de fata, deci ramane de vazut cam cat de util se va dovedi a fi in diverse produse.