Veste URIASA pentru Telefoanele Huawei si Clientii din Europa

Telefoanele Huawei au o veste uriasa anuntata pentru clientii din lumea intreaga, iata de ce se vor bucura clientii care vor cumpara modelele urmatoare.

Veste URIASA pentru Telefoanele Huawei si Clientii din Europa

Telefoanele Huawei au parte e o veste uriasa in Europa in momentul de fata, compania chinezeasca dezvaluind incetul cu incetul cateva dintre grozavele noutati de care clientii sai se vor putea bucura. Mai exact, astazi avem dezvaluit faptul ca noi modele de telefoanele Huawei vor fi lansate de catre chinezi in Europa, insa cu denumiri complet noi in comparatie cu cele pe care le stim in momentul de fata pentru dispozitivele existente pe piata.

Telefoanele Huawei urmeaza sa aiba in viitor denumirile ‘P300,’ ‘P400,’ ‘P500,’ ‘P600,’ ‘P700,’ ‘P800,’ ‘P900,’ si ‘P1000’, toate fiind inregistrate recent in Europa de catre compania chinezeasca. Denumirile sunt diferite fata de cele ale actualelor telefoanele Huawei din seriile PXX, deci fie vorbim despre serii noi de smartphone-uri, fie vorbim despre denumiri inregistrate pentru a continua seria care este in momentul de fata in vanzare.

Veste URIASA pentru Telefoanele Huawei si Clientii din Europa

Nu se stie deocamdata cum ar putea fi diferite telefoanele Huawei care ar urma sa fie lansate cu aceste noi tipuri de denumiri, insa e posibil ca asta sa fie o continuare dupa ce se va ajunge la seria P90, in urmatorii ani. E posibil ca denumirile acestea sa fie alese pentru ca telefoanele Huawei sa nu fie lansate cu denumirile P1X0, ceea ce ar putea sugera pentru clienti ca acestea ar fi inferioare in comparatie cu modelele actuale.

Interesant este ca denumiri similare au fost inregistrate si pentru telefoanele Huawei din seria Mate acum cateva luni, deci vorbim despre o strategie similara pentru toate tipurile de dispozitive ale chinezilor. E foarte clar ca de la companie nu vom afla clarificari privind noile denumiri pe care telefoanele Huawei le vor avea, asa ca vom afla abia peste cativa ani daca tot ceea ce speculam aici urmeaza sa se indeplineasca.

Telefoanele Huawei au totusi o problema mult mai mare in momentul de fata, ele neavand sigure lansarile de actualizari pentru sistemul de operare Android, dezvoltat de catre Google.