Facebook ASA ARATA Dark Mode in Aplicatia pentru Telefoane

Facebook va lansa un nou dark mode in aplicatia pentru telefoane mobile, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor experienta pe care o asteptau.

Facebook aduce un Dark Mode in Aplicatia pentru Telefoane

Facebook va implementa in sfarsit un dark mode in aplicatia pentru telefoane, la cateva luni bune dupa ce Facebook Messenger a avut activata aceasta tema intunecata de catre compania americana pentru toata lumea. Noul dark mode a fost descoperit deocamdata in aplicatia pentru Android, insa este cu siguranta testat de catre Facebook inclusiv in aplicatia pentru iPhone, astfel ca toata lumea se va bucura de o interfata mult mai prietenoasa cu ochii.

Facebook stie foarte bine ca utilizatorii sai asteapta de foarte mult timp lansarea unui dark mode, iar din moment ce iOS 13 va avea o interfata intunecata pentru telefoane, era normal ca si aplicatia sa sa aiba asta. Desigur ca va fi nevoie de cateva luni de testare inainte de a oferi un dark mode in mod oficial pentru aplicatiile dedicate tuturor telefoanelor, dar este destul de clar faptul ca intentia deste a oferi aceasta functionalitate.

Facebook ASA ARATA Dark Mode in Aplicatia pentru Telefoane

Facebook aduce un Dark Mode in Aplicatia pentru Telefoane foto
Noul dark mode din aplicatia Facebook pentru Android.

Facebook are acest dark mode in stadiul incipient al procesului de dezvoltare, deci va mai avea nevoie de timp pentru a perfectiona totul, si nu ar fi exclus sa permita testarea sa inclusiv de catre public. Probabil unii dintre voi va aduceti aminte de faptul ca pentru Facebook Messenger am putut testa acel dark mode inclusiv in aplicatia publica, si e posibil ca acelasi lucru sa se intample inclusiv in aceasta situatie.

Facebook ar urma sa implementeze acest dark mode pentru intreaga interfata a aplicatiilor sale, astfel ca indiferent ce meniu accesam, ar trebui sa vedem tema intunecata, lucru care vine ca o veste foarte buna. Desigur ca imaginile si clipurile video nu vor fi afectate, iar asa iOS 13 si Android ar urma sa ofere o experienta nativa cu dark mode pentru utilizatori indiferent din ce meniu acceseaza informatiile, asa cum este si normal pentru telefoane.

Facebook va anunta mai mult ca sigur lansarea acestui dark mode inainte de a-l oferi in mod oficial si in aplicatiile sale principale, acolo unde este extrem de asteptat de catre multi utilizatori.