Samsung GALAXY S12. UIMITOR, INOVATIE INCREDIBILA pentru Telefon

Samsung GALAXY S12. O inovatie incredibila este anuntata pentru viitorul model de telefon al companiei coreene, iata de ce vor avea parte clientii din toata lumea.

Samsung GALAXY S12 UIMITOR, INOVATIE INCREDIBILA pentru Telefon

Samsung GALAXY S12. O inovatie incredibila este pregatita pentru acest viitor model de telefon al companiei coreena, si vorbim despre ceva care nu poate ajunge nici macar in seriile care vor fi lansate in cursul anului viitor. Mai exact, in Samsung GALAXY S12 va fi implementata un cutotul alt timp de baterie care ar urma sa le ofere clientilor nu doar capacitate mai mare, ci si o durata de utilizare mai lunga fara sa-si piarda din capacitatea initiala oferita la achizitie.

Samsung GALAXY S12. Conform unui cunoscut leaker de informatii privind noi telefoane care vor ajunge pe piata, aceasta serie de telefoane va avea integrata pentru prima oara baterii din grafen. Coreenii lucreaza la implementarea acestor baterii pentru telefoane care vor fi lansate pe final de an 2020, sau inceput de an 2021, insa Samsung GALAXY S12 pare cel mai probabil “candidat” din seria premium care va avea o asemenea baterie.

Samsung GALAXY S12. UIMITOR, INOVATIE INCREDIBILA pentru Telefon

Samsung GALAXY S12 UIMITOR INOVATIE INCREDIBILA pentru Telefon baterie
Bateria din grafen anuntata pentru Samsung GALAXY S12.

Samsung GALAXY S12. Bateria din grafen ar putea ajunge initial intr-un alt model mai ieftin al companiei, poate chiar pe final de an 2020, dar asta doar pentru ca ea sa fie testata in utilizare publica de catre clienti. Daca testele vor decurge bine, atunci in 2021 Samsung GALAXY S12 va avea integrata o asemenea baterie, evolutia tehnologica fiind asteptata de foarte mult timp de catre intreaga baza de utilizatori de telefoane, indiferent ale carui producator.

Samsung GALAXY S12. Bateria din grafen nu doar ca ar avea capacitate mai mare, si ar retine-o mai bine in timp, ea s-ar putea incarca mai repede fara a se degrada, ceea ce actualele baterii nu pot oferi, din pacate. Aceasta schimbare foarte importanta pentru baterii ar putea aduce pentru Samsung GALAXY S12 ceva ce niciun alt telefon din clasa premium nu ar trebui sa aiba pana in acel punct, si desigur ca de aici utilizatorii profita cel mai mult.

Samsung GALAXY S12. Dupa cum v-am spus si in articol, acest model de telefon va fi lansat in 2021 de catre compania coreeana, deci pana atunci sigur vom afla mai multe detalii cu privire la el.

5 COMENTARII

  1. Felicitare samsung. Dar despre tine am mai auzit ca tu vei fi primul ce aduce noutati importante dar de fapt ai oferit celor de la Oppo sau One plus