Gaura Neagra din Galaxia Noastra UIMESTE cu Activitate MISTERIOASA (VIDEO)

Gaura neagra din galaxia noastra uimeste cercetatorii din intreaga lume cu o activitate misterioasa pe care pana acum acestia nu au putut-o explica in totalitate.

Gaura neagra din centrul galaxiei noastre a inceput sa-i uimeasca pe cercetatorii americani cu o activitate misterioasa care ridica foarte multe semne de intrebare cu privire la ceea ce se petrece in interiorul si in jurul sau. Mai exact, in clipul video de mai sus puteti vedea o stralucire misterioara care a fost observata de catre cercetatorii ce analizeaza gaura neagra in galaxia noastra, si care pana in momentul de fata nu a avut vreo explicatie clara descoperita de catre cercetatori.

Gaura neagra a stralucit timp de 2 ore de 75 de ori mai puternic decat in mod normal, in zona sa centrala, unul dintre cercetatori spunand ca a confundat-o chiar cu una dintre stelele pe care le observa. Evenimentul misterios a durat 2 ore si a fost “condensat” intr-un clip video de doar cateva secunde, care ne arata ca inca exista multe mistere pe care nu le cunoastem despre gaura neagra care sta in centrul galaxiei in care ne aflam.

Gaura Neagra din Galaxia Noastra UIMESTE cu Activitate MISTERIOASA (VIDEO)

Gaura neagra din galaxia noastra nu a avut un singur fenomen de acest gen inregistrat de catre cercetatori, ba din contra, chiar mai multe, iar fiecare au fost de “scurta” durata, dar smilare in intensitate. Fenomenele au surprins cercetatorii care inca nu stiu ce anume se intampla cu zona centrala din aceasta gaura neagra, dar cel mai probabil ar putea fi vorba despre inghitirea unor comete, sau meteoriti, care s-au apropiat de ea.

“Am fost destul de surprins la început și apoi foarte emoționat. Gaura neagră era atât de strălucitoare încât la început am confundat-o cu steaua S0-2, pentru că nu o văzusem niciodată pe Sgr A * atât de strălucitoare. În următoarele câteva cadre, însă, era clar că sursa era variabilă și trebuia să fie gaura neagră. Știam că aproape imediat, probabil că se întâmplă ceva interesant cu gaura neagră.”

Gaura neagra a fost destul de linistita pana in momentul apritiei acestui eveniment pentru prima oara, insa din moment ce el s-a repetat, e destul de clar ca situatia nu ia sfarsit aici. Cercetatorii incearca sa analizeze in continuare toate imginile pe care le au pentru a descoperi ce anume a generat aceste straluciri temporare, insa deocamdata gaura neagra nu le-a dat prea multe indicii cu privire la ceea ce se ascunde acolo.

Gaura neagra poate inghiti orice planeta, sau stea, din galaxia noastra, si va ramane, cel mai probabil, pentru mult timp o sursa de mister pentru cercetatorii din intreaga lume.