Huawei Mate X va fi LANSAT in 2019 cu o Foarte MARE Schimbare

Huawei Mate X va fi lansat in 2019 cu o foarte mare surpriza pregatita de catre Huawei, acestea sunt schimbarile majore care vor veni cu telefonul pliabil.

Huawei Mate X va fi LANSAT in 2019 cu o Foarte MARE Schimbare

Huawei Mate X, primul telefon pliabil pe care chinezii vor sa-l aduca pe piata, nu a fost dat uitarii, ba din contra, inca este avut in vedere pentru lansare, insa cu o foarte mare schimbare, pentru toata lumea. Mai exact, se pare ca Huawei Mate X va fi lansat cu un nou chip Kirin 990, pe care chinezii l-au pregatit pentru lansare impreuna cu Huawei Mate 30 Pro, dar care ar urma sa fie implementat si in telefonul pliabil anuntat inca din primavara.

Huawei Mate X va avea acest procesor dupa ce el va fi dezvaluit in mod oficial in septembrie, in cadrul IFA berlin 2019, deci atunci vom afla toate detaliile importante privind noutatile sale. Desi acest nou procesor Kirin 990 va aduce multe imbunatatiri pe partea de performante si eficienta energetica, implementarea sa in Huawei Mate X depinde de ridicarea unor sancituni ale SUA, pentru ca acum Huawei nu poate folosi procesoarele in telefoane.

Huawei Mate X va fi LANSAT in 2019 cu o Foarte MARE Schimbare

Huawei Mate X era anuntat initial in primavara va fiind pregatit pentru lansare cu procesorul pe care-l stiam deja de la Huawei Mate 20 Pro si Huawei P30 Pro, dar iata ca i se face un upgrade foarte important. Desigur ca totul depinde de americani, insa daca lucrurile se vor rezolva, atunci Huawei Mate X va putea oferi si performantele pe care clientii le asteapta de la telefon, mai ales ca are o interfata mult mai complexa decat a unui telefon standard.

Huawei Mate X va fi LANSAT in 2019 cu o Foarte MARE Schimbare kirin 990
Huawei Mate X certificat pentru lansare in forma finala.

Huawei Mate X a fost deasemenea certificat pentru lansare in China, telefonul trecand deja pe la autoritatile care se ocupa de verificarea telefoanelor care urmeaza sa fie lansate in tara, si a primit aprobarea pentru a fi pus in vanzare. Specificatiile Huawei Mate X sunt cele stiute, adica 6/8 GB RAM, minim 128 GB spatiu de stocare, si o baterie de minim 4400 mAh, astfel ca din acest punct de vedere nu s-au schimbat multe.

Huawei Mate X ar trebui sa fie lansat in toamna, sau iarna, acestui an, dar este deasemenea probabil ca distributia sa sa fie amanata pentru o data ulterioara, asa cum s-a intamplat mai pana acum.