Windows 10 va COPIA si Aceasta functie GROZAVA de pe Mac

Windows 10. Microsoft va copia de la Apple o functie grozava care exista pe Mac-uri de cativa ani, iata de ce vor avea parte utilizatorii de calculatoare.

Windows 10 va COPIA si Aceasta functie GROZAVA de pe Mac

Windows 10. Sistemul de operare al companiei Microsoft va mai copia o functie importanta de la Mac-urile celor de la Apple, si vorbim despre una foarte importanta, pe care lumea o astepta de ceva vreme. Mai exact, in Windows 10 va fi inclusa o functie care va permite redeschiderea aplicatiilor dupa ce am repornit calculatorul, Mac-urile avand una identica, disponibila inclusiv in situatia in care calculatorul este complet inchis de utilizator.

Windows 10. Dupa cum este prezentata functia, ea ar trebui sa salveze in memoria RAM inclusiv tot ceea ce faceam inainte de inchidere, iar la redeschidere totul sa fie prezentat exact asa cum a fost inainte de inchidere. In macOS totul functioneaza fix la fel, indiferent cat de mult lasam un Mac inchis, cei de la Microsoft realizand intr-un final ca Windows 10 are nevoie de o asemenea functie pentru a ramane competitiv cu ceea ce ofera Apple.

Windows 10 va COPIA si Aceasta functie GROZAVA de pe Mac

Windows 10 va COPIA si Aceasta functie GROZAVA de pe Mac aplicatii
Noua functie care va redeschide automat aplicatiile Windows 10 dupa restart

Windows 10. In momentul de fata functia este implementata intr-un meniu care nu are legatura neaparata cu ceea ce va oferi ea, insa cand va fi oferita pentru public, va fi mutata intr-o alta sectiune, intr-un mod mai intuitiv. Functia este testata in versiunile beta ale Windows 10 in momentul de fata, si se pare ca va fi lansata impreuna cu actualizarea majora care va fi disponibila in prima parte a anului 2020, deci mai e de asteptat pentru ea.

Windows 10. Dupa ce va fi implementata in mod oficial, functia va fi in mod nativ dezactivata pentru utilizatori, iar asta inseamna ca ei vor trebui sa o activeze pentru a se bucura de functionalitatea pe care o va oferi. Functia pe care compania Microsoft vrea sa o ofere va face Windows 10 mult mai bun, chiar daca ea este copiata de la Apple, actualii utilizatori dorind sa aiba asa ceva de faorte multi ani pentru calculatoarele lor.