Clientii cu Telefoane Huawei Primesc o LOVITURA DURA de la Google

Telefoane Huawei. O noua lovitura foarte dura a venit chiar de la compania Google, aceasta confirmand vestile cele mai proaste pe care nu le credeau clientii.

Clientii cu Telefoane Huawei Primesc o LOVITURA DURA de la Google

Telefoane Huawei. Clientii care folosesc aceste produse ale companiei chinezesti au primit o lovitura foarte dura din partea celor de la Google, care a confirmat aseara ceea ce toata lumea stia deja inca de cateva luni. Google a spus ca recenta extindere a exceptiilor pentru sanctunile impuse Huawei nu ajuta compania sa lanseze Huawei MATE 30 Pro dearece Android nu poate fi licentiat pentru el, iar vestea proasta loveste si in actualele telefoane Huawei.

Telefoane Huawei. Daca acum cateva luni Google spunea ca nu poate licentia Android 10 pentru actualele produse ale chinezilor, nimic nu s-a schimbat acum, pentru ca sanctiunile nu au fost ridicate. Practic, Google doar a confirmat ieri ceea ce stia toata lumea de foarte multa vreme, mai exact faptul ca toti cei care au telefoane Huawei vor trebui sa se obisnuisca sa ramana la Android 9, pentru ca in lipsa unei schimbari, nu vor avea actualizari.

Clientii cu Telefoane Huawei Primesc o LOVITURA DURA de la Google

Telefoane Huawei. Toti cei care detin in momentul de fata un smartphone fabricat de catre compania Huawei se vor bucura doar de actualizari de securitate pentru produsele lor, dar nu si de Android 10. Aceasta situatie se va schimba doar daca Donald Trump va decide sa modifice sanctiunil aplicate acum in SUA, si sa le permita celor de la Google, dar si altor companii, sa licentieze produsele pentru actualele modele de telefoane Huawei.

“Un purtător de cuvânt al Google a declarat pentru Reuters că Mate 30 nu poate fi vândut cu aplicații și servicii Google autorizate din cauza interdicției din Statele Unite de a vinde către Huawei. O exceptie temporară pe care guvernul american a anunțat-o săptămâna trecută nu se aplică produselor noi, cum ar fi Mate 30, a spus purtătorul de cuvânt.”

Telefoane Huawei. Avand in vedere ca acest lucru are sanse mici de a se intampla, e posibil sa vedem noi produse de la chinezi doar in China, cu Android fara licenta, sau versiunea open source, care poate fi folosita. La nivel global, in situatia de acum nu exista vreo sansa de a fi lansate noi modele de telefoane Huawei pentru ca nu se poate licentia software-ul pentru ele, cei de la Google fiind foarte clari din acest punct de vedere.

Telefoane Huawei. Situatia actuala este extrem de serioasa, si genereaza foarte multa confuzie pentru clientii din lumea intreaga, iar in final vanzarile chinezilor vor fi deasemenea afectate.