Apple Watch 5: PRIMA Noua Functie Anuntata Inainte de Lansare

Apple Watch 5 PRIMA Noua Functie Anuntata Inainte de Lansare

Apple Watch 5 are prima functie noua anuntata inainte de lansarea de saptamana viitoare, compania Apple pregatind o schimbare interesanta. Mai exact, Apple Watch 5 urmeaza sa aiba integrata o noua functie care le va permite utilizatorilor sa-si monitorizeze timpul petrecut in pat in timp ce dorm in fiecare noapte.

Apple Watch 5 nu ar avea nevoie de componente suplimentare pentru a oferi aceasta functionalitate noua, ci in schimb le va folosi pe cele curente. Noua functie se numeste “Time in Bed tracking”, in cadrul Apple ea avand numele de cod “Burrito”, ea preluand date de la multiplii senzori ai ceasului inteligent.

Apple Watch 5 va analiza informatii despre miscarile persoanei, ritmul cardiac, chiar si zgomotele produse in somn, iar asa le va spune daca au un somn eficient, sau nu. Monitorizarea calitatii somnului a cam devenit o obsesie pentru producatorii de smartwatch-uri, iar Apple Watch 5 nu va fi diferit in vreun fel.

“Noua caracteristică – denumită cod „Burrito” intern și denumită „Time in Bed tracking”. În timp ce doarme, Apple Watch va urmări calitatea somnului utilizatorului folosind senzorii și intrările sale multiple, inclusiv mișcarea, ritmul cardiac și zgomotele persoanei. Datele despre calitatea somnului utilizatorului vor fi disponibile în aplicația Sănătate și o nouă aplicație Sleep pentru Apple Watch.”

Apple Watch 5 ar urma sa aiba aceasta functie prezentata de catre compania Apple ca una dintre cele principale care vor fi lansate cu modelul din 2019. Desigur ca vor exista si altele, insa per total, Apple Watch 5 ar urma sa fie un update minor in comparatie cu modelul lansat anul trecut de catre americani.