Apple Watch 5. Noutatile Pregatite de catre Apple

Apple Watch 5 noutati

Apple Watch 5. 2019 ne va aduce un nou smartwatch de la compania Apple, iar astazi am aflat care sunt noutatile importante pe care acest produs le va aduce pentru utilizatori. Incepem cu functia de electrocardiograme, Apple intentionand sa o ofere in Apple Watch 5 pentru mai multe tari de pe glob, dar asta nu e o schimbare hardware, ci una care are are legatura cu o certificare a ceasului.

Apple Watch 5. Pe de alta parte, cei de la Apple vor sa ofere in nou produs si optiunea de a il cumpara cu o carcasa din ceramica, indeplinind un zvon foarte vechi legat de produs. Foart emulti fani si-au aratat, cel putin pe internet, interesul vis-a-vis de un smartwatch de la Apple care are carcasa din ceramica, iar Apple Watch 5 ar urma sa indeplineasca acest vis.

Apple Watch 5. Separat de asta, nu sunt deocamdata anuntate noutati importante, si e putin probabil ca Apple sa mai ofere ceva, din moment ce a facut atatea modificari cu modelele de anul trecut. In momentul de fata este de asteptat ca Apple Watch 5 sa fie lansat de catre compania Apple undeva prin toamna acestui an, insa desigur ca nu se stie o data clara.