Apple Watch 5: PRET, NOUTATI, SPECIFICATII si LANSARE

Apple Watch 5 PRET, NOUTATI, SPECIFICATII si LANSARE

Apple Watch 5 a fost prezentat in mod oficial de catre compania Apple astazi pentru fanii din intreaga lume, iar specificatiile, pretul, noutatile, si detaliile de lansare au fost dezvaluite. Compania Apple prezinta Apple Watch 5 la un an distanta de momentul in care a lansat versiunea anterioara, si are pregatite o gama variata de noutati de care toata lumea se va putea bucura dupa achizitie.

Ecran Always On

Apple Watch 5 are un ecran LTPO care permite mentinerea sa deschisa tot timpul indiferent ce facem cu dispozitivul.

Multumita ecranului LTPO, dar si a unor noi senzori, consumul de resurse al Apple Watch 5 este mult redus, astfel incat autonomia nu este afectata.

Apple Watch 5 are deasemenea si un software special care impiedica burn-in-ul, fetele acestuia fiind modificate special pentru asta.

Apple Watch 5 va afisa deasemenea in noile fete inclusiv toate informatiile despre exercitiile noastre, astfel incat sa nu trebuiasca sa-l mai atingem pentru folosire.

Busola

Multumita noii busole, Apple Watch 5 va afisa directia de navigare cand folosim Apple Maps, dar si coordonatele.

Siguranta

Apple Watch 5 poate efectua apeluri de urgenta in peste 150 de tari de pe glob, doar in modelele cu conectivitate 4G, chiar si neconectate la un iPhone.

Noi modele din titan

Separat de modelele din aluminiu, ceramica. si otel inoxidabil, compania Apple va avea Apple Watch 5 din titan oferite in doar doua culori.

Pret si lansare

Apple Watch 5 fara 4G costa 399 de dolari, fara TVA, in timp ce modelele 4G costa 499 dolari, fara TVA, ele fiind disponibile pentru precomanda acum, cu lansare in 20 septembrie.

mai multe imediat…

3 COMENTARII