Huawei: Acesta este PRIMUL produs Lansat cu noul Harmony OS

Huawei va lansa un prim produs cu Harmony OS pentru a inlocui Android, compania chinezeasca fiind obligata sa renunte la software-ul creat de catre Google.

Huawei Acesta este PRIMUL produs Lansat cu noul Harmony OS

Huawei merge mai departe cu planurile de a face Harmony OS sistemul sau de operare principal pentru clientii din intreaga lume, si pregateste deja lansarea unui produs care il va rula in locul Android. Vorbim despre Huawei Watch GT 2, un nou smartwatch de la compania Huawei, acesta ruland Harmony OS in locul Android Wear, si fiind inceputul unei schimbari substantiale pentru ceea ce ofera produsele chinezilor pentru toti clientii.

Huawei ar urma sa lanseze Watch GT 2 in cursul acestei luni, cel mai probabil in cadrul evenimentului in care va dezvalui pentru lumea intreaga si Huawei MATE 30 PRO, deci lansarea sa nu este chiar atat de departe. Deocamdata avem doar o serie de imagini de presa cu noul smartwatch pe care Huawei vrea sa il lanseze, ele dezvaluind destul de putine in legatura cu ceea ce Harmony OS urmeaza sa aduca pentru clientii care-l vor folosi.

Huawei: Acesta este PRIMUL produs Lansat cu noul Harmony OS

Huawei Acesta este PRIMUL produs Lansat cu noul Harmony OS imagine presa

Huawei nu va face modificari substantiale pentru componentele Watch GT 2, urmand a include o baterie de 445 mAh, usor mai mare fata de cea de 420 mAh folosita in actuala versiune a smartwatch-ului. Huawei ar vrea totusi sa includa un microfon si un difuzor un noul smartwatch pentru a permite efectuarea de apeluri telefonice, si asta ar trebui sa aduca inclusiv o versiune 4G, care probabil ca va avea un eSIM integrat.

Huawei Acesta este PRIMUL produs Lansat cu noul Harmony OS imagine prezentare

Huawei vrea sa lanseze noul smartwatch cu Harmony OS, insa interfata pe care acesta urmeaza sa o aiba este foarte similara cu cea pe care modelele cu Android Wear o au pentru utilizatori. Asta inseamna ca Huawei nu vrea sa diferentieze prea mult produsele la nivel de interfata, si cu siguranta poate copia fara probleme Android Wear, deci doar ramane de vazut ce anume va ajunge sa ofere in final pentru cei dornici sa cumpere acest ceas.