Samsung Va Lansa un Nou Telefon Pliabil cu Design Clasic

Samsung se pregateste sa lanseze un nou model de telefon pliabil care are forma patrata, dar readuce "la viata" ideea de "telefon cu clapita".

1

Samsung Va Lansa un Nou Telefon Pliabil cu Design Clasic

Samsung are in dezvoltare un nou model de telefon pliabil care urmeaza sa ajunga pe piata in cursul anului viitor, dar care va avea un design clasic, nu cel pe care l-am vazut pentru Samsung GALAXY FOLD. Mai exact, cei de la Samsung vor sa readuca in atentie vechile “telefoane cu clapita”, doar ca acum nu doar una dintre bucatile carcasei va avea ecran, ci ambele vor avea un singur ecran flexibil, cu partile pliate una peste cealalta.

Samsung vrea ca acest nou model de telefon pliabil sa aiba forma patrata, nu dreptunghiulara precum vechile “telefoane cu clapita”, sau actualul sau telefon pliabil, deci vorbim despre un design nou. Ecranul acestui nou model de telefon al companiei Samsung va avea o diagonala de 6.7 inch, plierea sa facand-ul sa aiba forma patrata, iar rezultatul este o colaborare cu un designer american numit Thom Browne.

Samsung vrea sa lanseze un telefon pliabil patrat

Noul telefon pliabil ar urma sa fie gandit si ca un accesoriu pentru obiecte vestimentare de lux, totul in timp ce este readusa in atentie popularitatea de care s-au bucurat “telefoanele cu clapita” cu peste un deceniu in urma. Pentru acest telefon pliabil Samsung va folosi si o camera selfie care este integrata in ecran printr-o perforatie, in carcasa urmand a fi integrata o camera duala, aceasta putand fi folosita si pentru selfie-uri cand e inchis.

“Samsung Electronics Co. se pregătește să își dezvăluie al doilea dispozitiv pliabil la începutul anului viitor. Gigantul smartphone sud-coreean lucrează la un dispozitiv cu un ecran interior de 6,7 inci care se micșorează într-un pătrat atunci când este pliat spre interior, ca o scoica. Samsung încearcă să facă al doilea gadget flexibil mai accesibil și mai subțire decât Galaxy Fold din acest an”

Spre deosebire de actualul Samsung GALAXY FOLD, cei de la Samsung vor sa vanda viitorul model de telefon pliabil si la un pret mult mai mic decat actualul model, acesta urmand a fi chiar si mai subtire. Problema este ca lansarea depinde foarte mult de succesul pe care-l va avea actualul telefon pliabil, iar avand in vedere problemele prin care a trecut, este greu de spus cat de bune vor fi vanzarile pentru acesta.

Samsung ar vrea sa lanseze acest nou model de telefon candva in cursul anului 2020, nu se stie foarte clar cam cand, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.