Huawei. Noi Acuzatii SCANDALOASE Lansate de catre Companie

Huawei. Noi acuzatii scandaloase au fost lansate de catre compania chinezeasca, iata cum spune ca este hartuita de catre guvernul SUA in momentul de fata.

Huawei. Noi Acuzatii SCANDALOASE Lansate de catre Companie

Huawei. Compania chinezeasca a lansat o serie de acuzatii scandaloase printr-un comunicat de presa in care se plange de modul in care este tratata de catre autoritatile din SUA in momentul de fata. Mai exact, cei de la Huawei se plang din cauza faptului ca sunt hartuiti de catre guvernul SUA prin toate mijloacele pe care acesta le are la dispozitie, aparent inclusiv prin intermediul unor atacuri cibernetice directionate impotriva angajatilor sai.

Huawei. Compania a inceput initial prin ase plange de investitatiile pe care le face Ministerul Justitiei din SUA in ceea ce priveste activitatea sa, dar si de faptul ca ii blocheaza activitatea, afectandu-i inclusiv pe partenerii sai. Aparent agenti FBI ar fi fost trimisi la casele unor angajati ai Huawei pentru a li se cere sa furnizeze informatii care sa confirme acuzatiile guvernului privind actele de spionaj ale companiei, dar si vanzarea de produse catre Iran.

Huawei. Noi Acuzatii SCANDALOASE Lansate de catre Companie

Huawei. Compania spune si ca oameni controlati de catre guvernul SUA ar fi incercat sa initieze relatii comerciale cu ea in SUA pentru a o provoca sa comita acte care sa incalce embargo-urile impuse de catre americani. Chinezii spun deasemenea ca guvernul SUA pune presiune pe anumite companii sa nu mai lucreze cu Huawei pentru a le afecta si mai mult activitatea, insa nu a furnizat vreo dovada pentru aceste acuzatii.

“În ultimele câteva luni, guvernul SUA și-a profitat de influența politică și diplomatică pentru a face lobby asupra altor guverne pentru a interzice echipamentele Huawei. Acestea includ : Căutarea, reținerea și chiar arestarea ilegală a angajaților Huawei și a partenerilor Huawei, Lansarea atacurilor cibernetice pentru a se infiltra în intranetul Huawei și în sistemele de informații interne, Trimiterea agenților FBI la casele angajaților Huawei și presarea acestora pentru a colecta informații despre companie.”

Huawei. In aceeasi masura compania nu a furnizat dovezi pentru acuzatiile conform carora agentiile de informatii din SUA au efectuat atacuri cibernetice impotriva infrastructurii companiei, sau a angajatilor sai. Huawei a facut foarte multe afirmatii scandaloase in comunicatul de presa publicat astazi, insa fara dovezi, totul pare destul de greu de crezut, mai ales ca vine dupa ce problemele sale s-au adancit serios in ultimele luni.

Huawei. Toate aceste acuzatii sunt foarte grave, si daca e sa fim sinceri, nu e absolut deloc greu de crezut ca guvernul SUA ar face asa ceva, deci e usor sa lansezi zvonuri de acest gen chiar si fara dovezi.