Orange Anunta PRECOMENZILE pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro

Orange a anuntat precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max in Romania, iata cand le poti cumpara de la operatorul din tara noastra.

9

Orange Anunta PRECOMENZILE pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro

Orange a anuntat astazi precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania, operatorul de telefonie mobila urmand a le primi in aceasta pagina incepand cu data de 20 septembrie. Vorbim despre aceeasi data la care v-am spus ca vor incepe precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania, si tot asa cum v-am spus ieri, pe 27 septembrie vor incepe vanzarile pentru noile telefoane ale Apple.

Orange va vinde iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max la preturile la care sunt disponibile telefoanele inclusiv in Apple Store-urile din Europa, daca nu chiar putin mai ieftin, asa cum s-a mai intamplat in unele cazuri. Orange si Vodafone au fost singurele companii care au avut anul trecut noile telefoane iPhone la preturile din Apple Store, iar cu iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ar trebui sa avem parte de o situatie la fel de buna.

Orange Anunta PRECOMENZILE pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro

Orange ar trebui sa deschisa precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, in aceasta pagina, in ziua de 20 septembrie la ora 00:00, sau cel putin cam asa a facut si in cazurile lansarilor anterioare. Este de asteptat ca la acea ora sa se epuizeze stocul initial de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max care vor ajunge la operatorul de telefonie mobila, deci daca sunteti interesati de el, trebuie sa-l luati repede.

“La Orange, găsești disponibile pentru precomandă, din 20 septembrie, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, ultima linie iPhone care oferă performanță maximă, precum și noul iPhone 11 cu cameră duală.”

Orange va vinde telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max codate pentru ca atat intelege operatorul sa faca in 2019, indiferent daca faceti achizitia la pret intreg, sau cu abonament. Nu se stie deocamdata cat ar urma sa coste iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max la Orange la abonament, dar va puteti astepta ca preturile sa fie mari, aceasta fiind situatia in fiecare an cand se lanseaza noi modele de telefoane Apple.