Orange Anunta PRECOMENZILE pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro

Orange a anuntat precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max in Romania, iata cand le poti cumpara de la operatorul din tara noastra.

Orange Anunta PRECOMENZILE pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro

Orange a anuntat astazi precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania, operatorul de telefonie mobila urmand a le primi in aceasta pagina incepand cu data de 20 septembrie. Vorbim despre aceeasi data la care v-am spus ca vor incepe precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max in Romania, si tot asa cum v-am spus ieri, pe 27 septembrie vor incepe vanzarile pentru noile telefoane ale Apple.

Orange va vinde iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max la preturile la care sunt disponibile telefoanele inclusiv in Apple Store-urile din Europa, daca nu chiar putin mai ieftin, asa cum s-a mai intamplat in unele cazuri. Orange si Vodafone au fost singurele companii care au avut anul trecut noile telefoane iPhone la preturile din Apple Store, iar cu iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ar trebui sa avem parte de o situatie la fel de buna.

Orange Anunta PRECOMENZILE pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro

Orange ar trebui sa deschisa precomenzile pentru iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, in aceasta pagina, in ziua de 20 septembrie la ora 00:00, sau cel putin cam asa a facut si in cazurile lansarilor anterioare. Este de asteptat ca la acea ora sa se epuizeze stocul initial de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max care vor ajunge la operatorul de telefonie mobila, deci daca sunteti interesati de el, trebuie sa-l luati repede.

“La Orange, găsești disponibile pentru precomandă, din 20 septembrie, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, ultima linie iPhone care oferă performanță maximă, precum și noul iPhone 11 cu cameră duală.”

Orange va vinde telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max codate pentru ca atat intelege operatorul sa faca in 2019, indiferent daca faceti achizitia la pret intreg, sau cu abonament. Nu se stie deocamdata cat ar urma sa coste iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max la Orange la abonament, dar va puteti astepta ca preturile sa fie mari, aceasta fiind situatia in fiecare an cand se lanseaza noi modele de telefoane Apple.

9 COMENTARII

  1. Daca cineva achizitioneaza iphone de la orange. Prima cartela care se va introduce trebuie sa fie de la un alt operator. Si telefonul va fi Neverlocked. Daca va fi introdusa cartela orange telefonul va ramane codat in orange

  2. Orange comanda si ei 1000 de bucati. Spera sa le dea pana dupa Craciun, ca din ianuarie se inchid vanzarile la iPhone 11. Nu mai zic ce drama va fi in martie 2020 cand va aparea Samsung S11 5G

  3. Ai vrea tu sa fie așa,știu. Ii va rupe fâșul la vânzări la Note-ul tău prețios. Mai vorbește cineva de Note 10? E pa.
    Se duce tot mai jos in fiecare zi cu preț cu tot.
    S10E la 750$ și iPhone 11 la 700$??? Fugi ma de aici. Bine,și ăla dacă mai valorează 500$ oficial sa zici merci.

  4. Nu stiu ce aberezi. Samsung dupa fix 6 luni reduce pretul telefoanelor aparute in gama S sau Note cu 100 euro oficial. Asa fac in fiecare an. Oricum Samsung este nr.1 in vanzari , in tehnologie, in suport aftersales, in orice directie ai lua-o. Apple de abia se mai tin pe locul 3 si vor zbura pe 4, dupa Huawei si Xiaomi. Huawei, asa blestemat si banat de Trump, are piata indiana, chineza si rusa la picioare. Asta indeamana peste 3 miliarde de clienti potentiali. Cred ca se poate lipsi de bașiții de europeni si americani, pot sa se retraga de aici complet.