SPECIFICATIILE FINALE ale Huawei MATE 30 PRO Dezvaluite EXCLUSIV

Huawei MATE 30 PRO are specificatiile tehnice finale dezvaluite in exclusivitate cu o saptamana inainte de lansare, iata cu ce schimbari mari urmeaza sa vina.

SPECIFICATIILE FINALE ale Huawei MATE 30 PRO Dezvaluite EXCLUSIV

Huawei MATE 30 PRO are in sfarsit specificatiile tehnice finale dezvaluite cu putin timp inainte de lansarea oficiala, dar la doar o zidupa ce iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au fost prezentate. Conform listei de specificatii tehnice pentru Huawei MATE 30 PRO, noul telefon ar urma sa aiba un ecran de 6.6 sau 6.8 inch, surprinzator de mare, dar daca va avea margini superioara/inferioara mai mici, atunci telefonul in sine ar avea aceleasi dimensiuni ca modelul din 2018.

Huawei MATE 30 PRO are deasemenea anuntata o baterie cu capacitate de 4500 mAh, surprinzator de mare, insa sa va veni si cu un sistem de incarcare la 40W, mult mai rapid decat cel de acum. Tot pentru a face incarcarea mai rapida, Huawei MATE 30 PRO va avea si un sistem de incarcare wireless mai rapid, la 27W, intrecand chiar telefoanele de la producatorii Android concurenti din China, deci vestea este una foarte buna.

SPECIFICATIILE FINALE ale Huawei MATE 30 PRO Dezvaluite EXCLUSIV

SPECIFICATIILE FINALE ale Huawei MATE 30 PRO Dezvaluite EXCLUSIV lista
Lista de specificatii tehnice finale pentru Huawei MATE 30 PRO.

Huawei MATE 30 PRO va avea si o noua camera cvadrupa cu doi senzori de imagine de 40 de megapixeli, unul de 8 megapixeli, si un senzor ToF, iar camera frontala urmeaza sa aiba 32 de megapixeli. Pe partea de performante, Huawei MATE 30 PRO va avea un chip Kirin 990 de ultima generatie, el fiind combinat cu 8 – 12 GB RAM si 128 GB – 512 GB de spatiu de stocare, in functie de modelul care este cumparat de catre clienti.

Huawei MATE 30 PRO va avea deasemenea suport pentru tehnologia 5G integrat de catre compania chinezeasca, deci utilizatorii se vor putea bucura si de retelele care vor fi lansate in intreaga lume. Practic, Huawei MATE 30 PRO va fi un upgrade substantial in comparatie cu modelul anterior, chiar si pe partea de design, deoarece ecranul sau “cascada” va oferi o noua experienta de utilizare pentru cei care-l vor cumpara.

Huawei MATE 30 PRO va fi prezentat pe 19 septembrie, si lansat in octombrie, dar va avea o mare problema, lipsa aplicatiilor si serviciilor Google, daca nu se va gasi o solutie intre timp.