ASA RADE Tot Internetul de iPhone 11 Pro si Camera Tripla

ASA RADE Tot Internetul de iPhone 11 Pro si Camera Tripla

iPhone 11 Pro a fost lansat cu o noua camera tripla, foarte urata, dar plina de tehnologie, insa internetul n-a fost prea entuziasmat de aparitia sa. Pe de alta parte, internetul a ras copios de ceea ce a pregatit compania Apple pentru noua camera tripla din iPhone 11 Pro, iar glumele pot continua la nesfarsit.

Adevarul este ca atunci cand faci un design atat de urat precum cel oferit cu noua camera tripla pentru iPhone 11 Pro, iti cam “sapi singur groapa”. Realitatea este ca indiferent cat de bune ar fi camerele din iPhone 11 Pro, atat timp cat arata atat de urat, lumea va rade fara oprire de ele si le va ironiza public.

15 COMENTARII

  1. Interesant cum au marit si latimea telefonului in fiecare an cu cate putin, iar camera este din ce in ce mai iesita in exterior.
    Au patratul ala iesit in exterior , dupa care niste inele in jurul camerelor si mai iesite in exterior.
    Inca 1mm si va fi la fel ca Iphone 4 la latime.

  2. Asemenea „glume” penibile au făcut și la Sămisugi, ba chiar mai funny. :))

    Glumă e pentru cei cu buzunarul gol. Fără doar și poate.

  3. Se vede ce limitat şi ce troll la nivel mic eşti. Când ai produsul în mână, atunci să scrii. Se vede că nu-ţi permiţi deşi nu e o avere.

  4. Penibil e cine da bani multi pe o urâțenie scumpă, daca avea un design nou și frumos după 3 ani puteai sa dai replica aia, in cazul asta…

  5. ti-ai gasit cine sa sa vb de asa ceva. claudiu, alias cel mai mare-agarici-troll-si-lingau Apple in viata. ca sa nu mai spun ca minte-de-ingheata apele si troleaza-non-stop. este si de un-retard-incredibil, are 3-4 replici si le repeta ca-papagalul pe aici non-stop… specimene ca el nu merita macar bagate in seama, doar ignorate…e bine totusi ca are bani de dat pe asa-mizerie-ordinara demna de-2015! e plin pe net de pareri dezamagitoare la adresa acestei serii iphone 11 si lumea se plange de ele dar oimea tot il lauda si ridica in slavi…@penibil

  6. Singurul troll ești tu. Atâta timp cât am și Samsung și OnePlus, n-am cum să fiu troll, poate obiectiv. OnePlus e numărul 1 la Android iar Apple este cu un pas în față, având o calitatea net superioară, atât la materiale și la cum se simte telefonul în mână cât și la ecosistemul incredibil de bun.

    Să nu mai spun că nici o bancă nu bagă în seamă Samsung Pay…