BOALA pe care iPhone 11 Pro o Declanseaza Deja pentru Oameni

iPhone 11 detecteaza o boala de care sufera unele persoane din intreaga lume, iar compania Apple are noi motive sa-si ceara scuze in fata fanilor sai.

BOALA pe care iPhone 11 Pro o Declanseaza Deja pentru Oameni

iPhone 11 Pro abia a fost anuntat de catre compania Apple, insa unii oameni au inceput deja sa se planga din cauza faptului ca noul model de telefon declanseaza o boala, sau mai bine spus o fobie, de care sigur nu ai auzit. Tripofobia este o fobie care se declanseaza la unii oameni in momentul in care vad mai multe gauri plasate una langa cealalta, sau cand vad anumite tipare care au legatura cu gaurile.

Da, daca este sa fim sinceri, nu vorbim despre ceva ce este foarte des intalnit, insa se pare ca telefoanele lansate pana acum cu mai multe camere plasate unele langa celelalte n-au generat reactii da cest gen pentru oameni. Desigur ca in cazul iPhone 11 Pro vorbim despre camere care au senzori de imagine destul de mari, iar felul in care sunt plasate nu este doar urat, ci pare sa declanseze tripofobia pentru unii oameni.

BOALA pe care iPhone 11 Pro o Declanseaza Deja pentru Oameni

Printre obiectele care pot declansa aceasta boala se numara fagurii, ccapsunile, coralii, iar pentru unii, se pare ca inclusiv iPhone 11 Pro ar putea fi o problema, una pe care compania Apple nu a detectat-o. Desigur ca nu e foarte usor sa fii afectat de un telefon intr-un asemenea mod, astfel ca iPhone 11 Pro nu va supara chiar orice persoana care este afectata de tripofobie, insa foarte multa lume va rade cu siguranta de compania Apple din aceasta cauza.

Ceea ce se spune acum cu tripofobia imi aduce aminte de o alta situatie de acum cativa ani in care din cauza iOS unii oameni ameteau, animatiile implementate de catre Apple fiind vinovate atunci. Daca acele animatii puteau fi dezactivate, camerele din iPhone 11 Pro nu pot fi dezactivate, asa ca toti cei care sunt afectati de tripofobie vor trebui sa treaca peste probleme, pentru ca alta solutie nu exista.