iPhone 11 Pro: 10 NOUTATI MAJORE aduse fata de iPhone XS

iPhone 11 Pro are cel putin 10 noutati majore pe care le aduce in comparatie cu iPhone XS in momentul de fata, iata de ce se vor putea bucura clientii.

iPhone 11 Pro 10 NOUTATI MAJORE aduse fata de iPhone XS

iPhone 11 Pro a fost anuntat zilele trecute de catre compania Apple, si desigur ca vine cu foarte multe noutati interesante, iar printre ele se regasesc si cateva motive care pot motiva un upgrade de la iPhone XS. Compania Apple a incercat sa prezinte iPhone 11 Pro intr-o lumina cat mai buna pentru a face upgrade-ul o decizie cat mai simpla pentru toti clientii care-i cumpara telefoanele mobile, iar pentru unii ele vor fi cu siguranta suficiente.

iPhone 11 Pro costa la fel de mult ca iPhone XS, deci nu exista schimbari din acest punct de vedere, insa compania Apple a facut o serie de modificari extrem de bune pentru toti clientii. Chiar si cu aceste noutati implementate de catre compania Apple pentru seria de telefoane iPhone 11 Pro, pentru unii un upgrade va fi destul de dificil de justificat, mai ales daca o fac de la un iPhone XS, care a avut foarte multe noutati importante la lansare.

iPhone 11 Pro: 10 NOUTATI MAJORE aduse fata de iPhone XS

Iata cele 10 noutati majore pe care iPhone 11 Pro le aduce in comparatie cu iPhone XS :

  1. Face ID imbunaratit;
  2. Smart HDR mai eficient;
  3. WiFi 6;
  4. Inregistrare video 4K la 120 FPS;
  5. Sticla de protectie mai rezistenta pentru ecran si carcasa;
  6. Sunet audio spatial;
  7. True Tone flash mult mai puternic;
  8. Senzor de imagine wide-angle pentru camera;
  9. Functia Night Mode pentru inregistrare de poze noaptea;
  10. Automonomie cu 4/5 ore mai mare.

iPhone 11 Pro are prezentate mai sus cateva motive foarte bune in baza carora cineva ar trebui sa faca un upgrade, insa desigur ca nu toata lumea va dori sa faca acest lucru. Mai sunt si alte motive in baza carora un fan al Apple ar putea dori sa cumpere un iPhone 11 Pro, insa sincer sa fiu, imi vine si mie destul de greu sa justific un upgrade de la iPhone XS Max la iPhone 11 Pro Max in momentul de fata.

Voi gasiti justificari pentru un upgrade anul acesta ?

8 COMENTARII

  1. Nu merita upgrade, rămân cu iPhone XSmax, iar dacă Vodafone nu lansează curând Esim oe care îl aștept de un an, va trebui sa trec la Samsung pentru ca are dual sim

  2. Nu multumesc. Parerea mea sincera? Un pipi mic si lat pe iphone 11 pro max. Nu justifica upgrade doar pentru a avea ultimul model. Sunt perfect multumit de iphone xs max 512 gb gold luat in octombrie anul trecut. Aici in Germania exista un site numit Grover.com unde clientii pot inchiria de la 1 luna la 2 ani orice produs nou aparut din multe domenii, de la iphone la expresoare de cafea. Daca voi vrea sa il testez, il voi inchiria 1-2 luni si aia e. Dar de cumparat in nici un caz. Amin.