Apple. OFICIAL, Produsul SECRET Dezvaluit chiar de catre Companie

Apple. Un nou produs secret al companiei Apple a fost dezvaluit in mod oficial de catre compania americana, iata ce nu stiai ca americanii au acum in dezvoltare.

Apple. OFICIAL, Produsul SECRET Dezvaluit chiar de catre Companie

Apple. Stiti mai mult ca sigur de ceva vreme faptul ca in Cupertino se lucreaza foarte intens la un nou produs care pana acum a fost tinut secret, oarecum, de catre americani, dar lucrurile au cam fost dezvaluite intr-un final. Mai exact, cei de la Apple au inregistrat intr-un final un brevet de inventie in care descriu casca pentru realitate augmentata la care lucreaza cu mare intensitate de cativa ani de zile, si care este foarte asteptata.

Apple. iOS 13 a confirmat deja existenta acestei casti pentru realitate augmentata, compania Apple testand-o inclusiv cu noile modele de telefoane iPhone 11, astfel ca a permis intr-un final dezvaluirea sa oficiala. Aceasta casca pentru realitate augmentata ar putea fi de fapt o pereche de ochelari, daca versiunea finala pregatita de catre Apple va fi ca in brevet, iar imaginile n-ar fi afisate pe lentile, ci ar fi cumva proiectate in fata utilizatorilor.

Apple. OFICIAL, Produsul SECRET Dezvaluit chiar de catre Companie

Apple. OFICIAL, Produsul SECRET Dezvaluit chiar de catre Companie casca realitate augmentata

Apple. Diverse lasere, LED-uri, si nu numai, ar urma sa fie folosite de catre compania Apple pentru tehnologia de proiectare care ar fi integrata in casca pentru realitate augmentata. Desigur ca ar urma sa existe inclusiv camere montate in casca de la Apple, ea urmand a afisa si imagini de rezolutie inalta cu zonele in care privim, insa toata aceasta tehnologie n-ar folosi si camere pentru adancime, destul de importante pentru realitatea augmentata.

Apple. Separat de informatiile din acest brevet, pana acum am aflat doar ca aceasta noua casca ar urma sa fie dependenta de telefoanele iPhone, toata procesarea de informatii urmand a se face pe ele. Utilizatorul ar vedea in casca doar imaginile procesate de iPhone, cam asa cum a gandit Apple si ceasurile sale inteligente, care abia recent au devenit independente.

Apple. Deocamdata nu se stie cand ar putea fi lansat pe piata acest nou produs, insa daca Apple isi va duce la indeplinire planurile, atunci l-am putea vedea in magazine undeva prin 2020, sau 2021.

2 COMENTARII