Google Assistant are doua functii importante in dezvoltare

Google Assistant are doua functii importante in dezvoltare, ele avand denumirile "Ambient Mode" si "Brief your Assistant", iata ce vei putea face cu ele.

Google Assistant ambient mode brief your assistant

Google Assistant este asistentul personal cu care compania Google se poate mandri, iar asta deoarece a reusit sa-l transforme in cel mai bun disponibil in momentul de fata pentru utilizatorii de telefoane, boxe inteligente, etc. In cadrul celei mai recente versiuni a aplicatiei Google au fost descoperite detalii despre doua functii foarte importante aflate in plin proces de dezvoltare pentru Google Assistant, ele avand denumirile “Ambient Mode” si “Brief your Assistant”.

Google Assistant va avea prin functia “Ambient Mode” implementat un nou mod de a afisa informatii intr-un carusel vizibil in interfata in care este activat asistentul personal. Utilizatorii vor putea folosi acest nou carusel pentru Google Assistant in ideea de a activa sunete speciale pe care le pot asculta noaptea, sau pentru a afla care este starea vremii, iar asistentul personal va putea deasemenea sa recunoasca vocea persoanei care recita comanda.

Google Assistant va avea functiile “Ambient Mode” si “Brief your Assistant”

Google Assistant scurtaturi magazin explore

Google Assistant va avea implementata in aceasta functie posibilitatea de a personaliza informatiile pe care le afiseaza pentru utilizatori, acestia putand spune datele de care sunt interesati. Multumita acestei functii pentru Google Assistant, utilizatorii vor avea parte de ajutor mult mai relevent, si informatii mult mai apropiate de ceea ce isi doresc ei, cei de la Google incercand sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor din lumea intreaga cu aceasta schimbare.

Google Assistant va avea deasemenea acces si o serie de scurtaturi care vor fi accesibile in partea dreapta jos a aplicatiei Google, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, ele putand fi instalate separat. 1 milion de scurtautir pentru Google Assistant sunt disponibile in magazinul de aplicatii al celor de la Google, iar utilizatorii le vor putea instala pentru a beneficia de o experienta imbunatatita pentru folosirea asistentului personal.

Google Assistant are toate aceste noutati testate acum in cea mai recenta versiune a aplicatiei Google, insa deocamdata nu se stie cam cand ar putea fi oferite in mod oficial pentru toata lumea.