Digi Mobil. HARTI DETALIATE cu Acoperirea 5G din Fiecare Oras

Digi Mobil a lansat retele 5G in mai multe orase din Romania, iar acestea sunt hartile detaliate cu fiecare zone acoperite de catre operator pentru clienti.

Digi Mobil acoperire 5g orase romania

Digi Mobil, dupa cum prea bine stiti deja, are cea mai extinsa acoperire 5G din Romania, in mod surprinzator, iar asta pentru ca Vodafone nu a anuntat extinderea acoperirii, iar Orange si Telekom nu au nimic activ inca. Trecand peste acestea, cei de la Digi Mobil au publicat in propriul website inclusiv harti detaliate cu acoperirea pentru reteaua 5G pe care o au in fiecare oras din Romania in care au anuntat lansarile, si mai jos puteti vedea totul.

digi mobil acoperire 5g bucuresti
Acoperirea 5G a Digi Mobil in Bucuresti.

Digi Mobil are in Bucuresti doua zone in care ofera acoperire 5G, prima chiar in centrul capitalei, iar cea de-a doua in zona Promenada mall, insa deocamdata niciun part nu este acoperit. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca in zona centrala din Bucuresti exista coperirea cea mai mare pentru serviciile 5G pe care le ofera Digi Mobil in momentul de fata, si desigur ca se va extinde totul in urmatoarele luni inclusiv in alte zone.

Digi Mobil. HARTI DETALIATE cu Acoperirea 5G din Fiecare Oras

Digi Mobil acoperire 5G Mamaia, Constanta
Acoperirea 5G a Digi Mobil in Constanta si Mamaia.

Digi Mobil, in Constanta are acoperire un doua zone din oras, adica la deja batranul si aproape daramatul casino, dar si in zona City Park Mall, plus desigur o parte din plajele din Mamaia. Puteti vedea ca vorbim despre acoperire segmentata pentru reteaua 5G a Digi Mobil acolo, deci toti cei care vor dori sa profite de retea vor pierde semnalul daca se plimba intre aceste zone, dar vara pe plaja lucrurile au stat mult mai bine.

Digi Mobil acoperire 5G Iasi
Acoperire 5G a Digi Mobil in Iasi.

Digi Mobil nu a uitat de Iasi, acolo unde in zona centrala exista acoperire destul de buna, suficient de mare pentru ca oamenii care locuiesc acolo sa se bucure de retea chiar si cand se afla acasa. In Cluj Napoca exista deasemenea acoperire buna in Centrul Vechi, si in alte zone din partea centrala, cei care folosesc Digi Mobil putandu-se bucura de vitezele 5G in destul de multe locatii, dar desigur ca nu pe o raza foarte mare.

Digi Mobil acoperire 5G Cluj Napoca

Digi Mobil a ajuns si in Oradea cu reteaua 5G, tot prin centrul orasului, asa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, unde va puteti bucura de tehnologia oferita de catre operator. Toate datele acestea au fost actualizate pe 7 august, deci acum mai bine de o luna si jumatate, si chiar daca s-au facut extinderi, macar stiti in mare pe unde gasiti semnal 5G, daca aveti un telefon care sa ofere suport pentru aceasta tehnologie.

Digi Mobil acoperire 5G oradea
Acoperirea 5G a Digi Mobil din Oradea.

5 COMENTARII