Noi PROBLEME in Windows 10 din cauza unui alt Patch PROST

Windows 10 are noi probleme care frustreaza foarte multi utilizatori din lumea intreaga, iar totul din cauza unui alt patch foarte prost lansat de Microsoft.

Windows 10 update patch

Windows 10 are iar probleme din cauza unui patch lansat pe 26 septembrie pentru a rezolva diverse probleme de functionare, sau de securitate, iar lumea se plange pe unde poate de noile batai de cap pe care le au in momentul de fata. KB4517211 este denumirea acestui patch care a fost lansat pe 26 septembrie pentru Windows 10, dar care ii face pe clientii Microsoft sa regrete ca au ales acest sistem de operare pentru calculatoarele pe care le au acum.

Windows 10 lasa utilizatorii fara posibilitatea de a mai folosi imprimantele conectate la calculatoarele lor, deci nu sunt la fel de multe persoane afectate precum in cazul problemei care genera incarcare neasteptat de mare pe procesor. In ciuda acestui lucru, exista multe persoane care folosesc Windows 10, nu doar acasa, ci si la birou, iar actualizarea acesta noua le lasa fara posibilitatea de a-si mai folosi calculatoarele in viata de zi cu zi, din pacate.

Noi PROBLEME in Windows 10 din cauza unui alt Patch PROST

Windows 10 Poate avea functionalitatea readusa la normal prin simpla dezinstalare a acestui patch si repornirea calculatorului, dar asta lasa oamenii cu vechile probleme care au fost actualizate prin noua actualizare importanta. Separat de problema cu imprimantele, se pare ca si butonul Start refuza sa mai functioneze, afisand un mesaj de eroare critica, deci vorbim despre probleme in linie pentru cei care inca folosesc Windows 10.

“După instalarea kb4517211, spoolerul de imprimare a continuat să se prăbușească. Dezinstalarea actualizării și repornirea a rezolvat problema. S-a reluat reinstalarea pentru testarea și imprimarea blocărilor spoolerului. În plus, butonul Start nu va funcționa și a raportat o eroare critică. Dezinstalarea actualizării a rezolvat din nou problema. Aceasta este pe Win 10 1903 RTM.”

Windows 10 are toate aceste probleme indiferent pe ce calculator este instalat, dar doar cei cu May 2019 Update preinstalat sunt afectati, astfel ca toti cei care au versiuni anterioare raman fara problemele acestea mari. Este uimitor cum Microsoft poate lansa “pe banda rulanta” actualizari pentru Windows 10 care produc atat de multe probleme, mai ales ca multe dintre ele apar dupa perioade foarte lungi de testare pentru sistemul de operare.

Windows 10 va avea si aceasta problema rezolvata printr-un patch care va fi lansat ulterior de catre cei de la Microsoft, insa la fel ca si pana acum, lumea se tot intreaba ce alte probleme va mai genera acesta.