Google Pixel 4: Functia SPECIALA pe care VISEZI sa o ai de la Apple, Samsung

Google Pixel 4 va avea o noua functie speciala la care clientii Apple si Samsung doar viseaza in momentul de fata, iata ce vei putea face multumita ei.

1

Google Pixel 4 accident rutier

Google Pixel 4 are confirmata in mod oficial o functie la care utilizatorii de telefoane de la Apple si Samsung doar viseaza in momentul de fata, dar care le-ar putea salva viata, la fel ca un Apple Watch. Google Pixel 4 urmeaza sa aiba integrata o aplicatie numita Personal Safety, aceasta fiind gandita special pentru aceste telefoane, ele urmand a detecta un eventual accident de masina in care utilizatorii ar fi implicati, si ar apela imediat serviciile de urgenta.

Google Pixel 4 ar urma sa foloseasca toti senzorii integrati pentru a detecta un accident de masina care ar lasa soferul in imposibilitatea de a cere ajutor, ceea ce ar putea salva foarte multe vieti. In momentul in care Google Pixel 4 detecteaza un posibil accident de masina, va rula in mod automat o alarma, iar daca ea nu este oprita de catre utilizator, atunci va apela in mod automat serviciile de urgenta pentru ca detinatorul sau sa fie salvat.

Google Pixel 4: Functia SPECIALA pe care VISEZI sa o ai de la Apple, Samsung

Google Pixel 4 accident rutier detectare

Google Pixel 4 va putea oferi in SUA inclusiv informatii despre locatie, prin AML, astfel ca in Romania functia ar fi complet inutila deoarece autoritatile noastre incompetente nu vor sa implementeze tehnologia. Aplicatia noua pentru Google Pixel 4 a fost detectata dupa ce a fost publicata din greseala in Google Play Store, iar multumita acestui lucru avem si imaginea de mai sus care ne prezinta ce fel de functionalitate urmeaza sa aiba.

Google Pixel 4 accident rutier alerta

Google Pixel 4 va folosi GPS-ul, senzorii de miscare, si sunetele preluate de catre microfoane pentru a ajunge la concluzia ca detinatorul sau a fost implicat intr-un accident si are nevoie de ajutor. Dupa aceea, alerta va fi rulata pe Google Pixel 4, iar utilizatorii vor putea sa confirme ca nu au probleme majore, astfel ca apelarea serviciilor de urgenta nu va fi facuta in mod automat daca nu este cu adevarat nevoie de ajutor.

Google Pixel 4 va oferi aceasta functionalitate doar in SUA cand va fi lansat, iar disponibilitatea in alte tari depinde foarte mult de existenta compatibilitatii AML cu serviciile de urgenta din fiecare tara.