Clientii Huawei UIMITI de o Veste GROZAVA pentru Telefoane

Huawei isi uimeste astazi clientii cu o veste grozava privind viitorul lor, iata ce surpriza majora a pregatit compania chinezeasca pentr toata lumea.

huawei lista telefoane android 10 beta

Huawei isi uimeste clientii din intreaga lume cu o veste grozava pentru telefoanele pe care acestia le detin, iar asta in conditiile in care are probleme extrem de mari din cauza sanctiunilor din SUA. Zilele trecute a fost publicata o lista cu telefoanele de la Huawei care vor avea parte de actualizare la Android 10, desi licentele pentru oferirea update-ului nu pot fi oferite de catre Google, care a si confirmat acest lucru in luna august.

Huawei a dezvaluid cand va oferi in versiune beta actualizarile pentru sistemul de operare Android 10, listand initial 13 telefoane care sunt incluse in program, insa mai apoi a extins lista cu altele peste 20. Vorbim despre peste 30 de modele de telefoane ale Huawei pentru care este anuntata lansarea Android 10 in versiune beta in urmatoarele luni, dar si in cursul anului viitor, insa cuvantul cheie aici este “beta”, pentru ca nu e vorba de lansare finala.

Clientii Huawei UIMITI de o Veste GROZAVA pentru Telefoane

huawei lista telefoane android 10 beta
Lista cu toate telefoanele Huawei care vor primi update la Android 10.

Huawei incearca sa traga de timp pentru a mai convinge fanii din intreaga lume sa-i mai cumpere telefoanele, desi stie ca nu le poate oferi experienta Android 10 pe care acestia o asteapta de la companie. Aici vorbim despre faptul ca nu vor fi incluse aplicatii si servicii de la Google in versiunea Android 10 pe care Huawei o va lansa pentru telefoanele sale, dar in final nu minte, pentru ca poate oferi update-ul chiar si cu aceasta limitare importanta.

Huawei nu prea are de ales in momentul de fata decat sa-i momeasca pe clienti cu promisiunea ca le va oferi fix ceea ce isi doresc, desi in final ii va cam dezamagi, dar SUA nu-i prea lasa alte alternative acum. Huawei face ce poate pentru a-si mentine vanzarile de telefoane la un nivel oarecum relevant, insa in final va trebui sa le si explice clientilor de ce le-a promis anumite lucruri, dar in final ajunge sa le ofere cu totul altceva.

Huawei este o companie care produce telefoane foarte bune, dorite de foarte multa lume, insa experienta Android este cea care conteaza in final cel mai mult pentru clienti.