Un Barbat din Rusia ACUZA Compania Apple ca l-a Facut GAY

barbat rusia acuza apple gay

Un barbat din Rusia a actionat in judecata compania Apple, si o acuza ca l-a transformat intr-un homosexual din cauza unei aplicatii pentru bitcoin. Se pare ca barbatul ar fi cumparat bitcoin prin ea, insa a primit 69 de “GayCoin”, si un mesaj prin care i se spunea sa nu-i judece pe homosexuali pana cand face sex cu un barbat.

Oricat de stupid ar parea totul, barbatul spune ca a facut sex cu un barbat, iar asa  devenit homosexual, pentru ca, nu-i asa, e atat de usor sa-ti schimbi orientarea sexuala cu o aplicatie. Pentru ca Apple este o companie malefica, acum barbatul a actionat-o in judecata si ii cere 15.000 de dolari, echivalentul a 1.000.000 ruble.

Rusul are acum si un iubit, iar parintilor nu a avut cum sa le explice asta, asa ca a dat vina pe Apple si manipularea la care a fost supus. El spune ca toata aceasta manipulare i-a afectat din punct de vedere moral si mental, iar compania americana ar trebui sa ii ofere despagubiri pentru toate problemele.

“Un bărbat rus a înaintat o acțiune împotriva Apple pentru vătămare morală susținând că o aplicație pentru iPhone l-a transformat homosexual. Bărbatul a înaintat acțiune într-un tribunal din Moscova, cerând un milion de ruble (15.000 de dolari), după un incident din vara acestui an în care a fost livrată o criptomonedă numită „GayCoin” prin intermediul unei aplicații pentru smartphone. Criptocurrency GayCoin a sosit cu o notă care spune „Nu judeca până nu încerci”.”

Acesta este unul dintre cele mai ciudate procese in care a fost implicata compania Apple pana in momentul de fata, si desigur ca e stupid. E greu de inteles cine ar putea considera asa ceva ca fiind o problema serioasa, dar procesul a fost totusi inregistrat la o instanta din Rusia.