iPhone 11 Pro Max DISTRUGE Samsung GALAXY Note 10 Plus cu Autonomia Bateriei

iPhone 11 Pro Max distruge Samsung GALAXY Note 10 Plus intr-un nou test privind autonomia bateriei, iata cat de uriasa este diferenta intre telefoane.

iPhone 11 Pro Max si Samsung GALAXY Note 10 Plus apar astazi intr-un test extrem de interesant care ne arata in ce fel se prezinta telefoanele in ceea ce priveste autonomia bateriei pe care o ofera pentru clienti. iPhone 11 Pro Max are o baterie usor mai mica decat cea a Samsung GALAXY Note 10 Plus, insa dupa cum puteti vedea in clipul video de mai sus, el ofera o autonomie cu mult mai buna, ceea ce este o veste grozava pentru toata lumea.

iPhone 11 Pro Max si Samsung GALAXY Note 10 Plus au fost supuse fix acelorasi teste, in tandem, iar dupa cum puteti vedea, telefonul Apple ramane cu 24% din baterie in momentul in care concurentul sau se inchide. Diferenta este una uriasa, practic un sfert din bateria iPhone 11 Pro Max ramane disponibila in momentul in care Samsung GALAXY Note 10 Plus se inchide, deci utilizatorii au parte de o perioada mult mai lunga de utilizare.

iPhone 11 Pro Max DISTRUGE Samsung GALAXY Note 10 Plus cu Autonomia Bateriei

iPhone 11 Pro Max a reusit sa depaseasca fara probleme atat Samsung GALAXY Note 10 Plus, cat si Huawei Mate 30 Pro intr-un test de autonomie similar, iar acum avem o noua confirmare a acestui lucru. Puteti vedea ca iPhone 11 Pro Max are intr-adevar autonomia promisa de catre compania Apple, iar dupa cum arata lucrurile, cei din Cupertino si-au indeplinit intr-un final o promisiune extrem de importanta fata de clienti.

iPhone 11 Pro Max este in momentul de fata regele telefoanelor in ceea ce priveste autonomia bateriei, iar Samsung GALAXY Note 10 Plus cade sub Huawei Mate 30 Pro, desi acest din urma telefon nu este la vanzare. Avand in vedere situatia actuala, iPhone 11 Pro Max va ramane, cel mai probabil, pana in 2020 regele telefoanelor in ceea ce priveste autonomia, iar asta pentru ca nu sunt asteptate alte noi proesoare mai bune decat cel al Apple.

iPhone 11 Pro Max are autonomie chiar mult mai buna decat cea a iPhone 11 Pro, deci alegerea pentru toata lumea este cat se poate de logica in momentul de fata.