RCS & RDS: Decizie INCREDIBILA pentru Clienti NIMENI NU se ASTEPTA

RCS & RDS a luat o decizie incredibila la care absolut nimeni nu se astepta, grupul de telecomunicatii avand secretul descoperit si dezvaluit de catre clienti.

RCS & RDS digi mobil 2G

RCS & RDS surprinde cu o decizie incredibila luata pentru clientii din Romania, ceva ce nimeni nu se astepta sa vada asa din senin, insa iata ca totul a fost descoperit de unii clienti foarte atenti la serviciile de care au parte. Mai exact, cei de la RCS & RDS au inceput sa activeze infrastructura de telefonie mobila 2G in anumite zone din tara, iar asta e o surpriza pentru ca reteaua a fost construita ca una exclusiv 3G de catre grupul de telecomunicatii.

RCS & RDS a inceput sa activeze si statii 2G in anumite zone din tara, unii dintre clienti spunand ca pot face deja apeluri telefonice, dar desigur ca trebuie sa ai un telefon compatibil cu 2G ca sa faci asta. Cei de la RCS & RDS le-au oferit clientilor telefoane 3G si 4G, sau doar 3G, deci acestia nu vor putea benficia de aceasta retea 2G desi menirea sa este de a extinde acoperirea in zonele in care era proasta, sau nu exista.

RCS & RDS: Decizie INCREDIBILA pentru Clienti, NIMENI NU se ASTEPTA

RCS & RDS digi mobil 2G gsm

RCS & RDS implementeaza in momentul de fata atat statii 5G, cat si statii 2G, iar desi pare ca face un regres, in realitate clientii vor beneficia de servicii mult mai bune multumita acestei schimbari complet neasteptate. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca exista in unele zone o retea Digi Mobil 2G pe care clientii o pot accesa, iar cei de la RCS & RDS vor extinde mai mult ca sigur totul si in alte zone, desi deocamdata nu se stie clar cam pe unde.

RCS & RDS vrea sa cumpere si infrastructura mobila a Telekom, iar daca va finaliza aceasta procedura, atunci va avea o vasta retea 2G pentru clientii din Romania, ceea ce va imbunatati radical experienta oferita de ea. Desigur ca in reteaua 2G puteti face apeluri telefonice, iar pe partea de internet nu puteti face nimic deoarece vitezele sunt groaznice, dar in cazul acesta, RCS & RDS este interesata sa extinda acoperirea GSM.

RCS & RDS nu a spus absolut nimic in legatura cu aceasta creare si extindere a retelei 5G, insa pe masura ce ea va fi disponibila in tot mai multe zone, vom afla tot mai multe informatii in legatura cu ea.