De ce Samsung GALAXY S11 va COPIA in Sfarsit iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S11 va copia in sfarsit o functie extrem de importanta a telefoanelor iPhone, iata ce au ales coreenii sa copieze din iPhone 11 Pro acum.

Samsung GALAXY S11 copia iphone 11 pro

Samsung GALAXY S11 va copia in sfarsit ceva de la telefoanele iPhone, mai aexact ceva ce exista in iPhone 11 Pro, insa ceva ce a fost implementat cu iPhone X in seria de telefoane ale companiei Apple. Dupa ani de zile in care s-a tot spus ca Samsung va copia Face ID din telefoanele iPhone, ei bine iata ca a venit si momentul in care acest lucru se intampla, Samsung GALAXY S11 avand confirmat asta intr-un brevet de inventie recent.

Samsung GALAXY S11 are in imaginile de mai jos prezentat modul in care pot fi integrate ceea ce par a fi trei camere frontale in ecranul sau, insa in realitate totul pare a fi un sistem special de recunoastere faciala 3D. puteti observa ca modul in care sunt pozitionate acele elemente langa camera principala a telefonului sugereaza faptul ca ar fi vorba despre un sistem care ar aduce Samsung GALAXY S11 in sfarsit la egalitate cu iPhone.

De ce Samsung GALAXY S11 va COPIA in Sfarsit iPhone 11 Pro

Samsung GALAXY S11 copia iphone 11 pro brevet

Samsung GALAXY S11 a avut zvonita lansarea cu un sistem de citire a amprentelor care este secondat de un sistem de recunoastere faciala, iar dupa cum se prezinta lucrurile, se pare ca acest lucru se va intampla. Un dublu sistem de autentificare biometrica pentru Samsung GALAXY S11 ar creste substantial securitatea utilizatorilor, ceea ce in final ar aduce beneficii majore pentru toata lumea, si asta ar depasi ce ofera iPhone.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa aduca pentru clienti ceea ce este zvonit a veni in iPhone 12 de la compania Apple, insa coreenii le-o pot lua inainte cu aceasta functionalitate pe care multa lume sigur o va aprecia. In imaginea de mai sus nu este prezentat un Samsung GALAXY S11, ci un telefon de clasa inferioara, dar acest lucru este perfect normal, deoarece Samsung nu-si dezvaluie secretele chiar atat de usor.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa fie prezentat in data de 18 februarie de catre compania Samsung, insa lansarea in versiune finala ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii martie.