Apple Muta mai Mult din Productia iPhone Dincolo de China, unde va Produce si iPhone 11

Apple Muta mai Mult din Productia iPhone Dincolo de China, unde va Produce si iPhone 11

Apple a luat o decizie extrem de importanta cu privire la productia telefoanelor sale iPhone, astfel ca in curand urmeaza sa fabrice iPhone XR in India, o tara in care sunt deja produse unele telefoane. Cei de la Foxconn au ridicat acolo fabrici in care produc pana acum modele mai vechi ale iPhone, insa cei de la Apple au cerut deja ca iPhone XR sa fie fabricat acolo, iar de aici se va trece candva si la productia iPhone 11.

iPhone XR este produs intr-o fabrica a Foxconn care a fost consturita langa orasul Chennai, iar asta dupa ce a fost organizata productie de test pentru acest model timp de cateva luni inainte de a se incepe productia finala. Daca totul va decurge bine in ceea ce priveste productia de telfeoane iPhone XR, atunci Apple va lua intr-un final si decizia de a produce telefoanele iPhone 11 acolo, dar asta se va intampla, cel mai probabil in 2020.

iPhone XR este produs deja in India, urmeaza si iPhone 11

Apple a inceput productia de telefoane in India cu modelele din seria iPhone 6S, continuand cu iPhone 7, iar acum iPhone XR va fi produs acolo, modelele fabricate urmand a fi vandute local si exportate in alte continente. Apple a inceput sa produca telefoanele iPhone in India pentru a evita taxele de 20% din pret impuse pentru produsele importate in tara, dar lucrurile merg atat de bine incat productia este crescuta.

Apple vrea sa scape de dependenta din China, iar dupa ce a inceput sa fabrice telefoanele iPhone in Brazilia, a cerut deschiderea de fabrici in India, si se pare ca in aceasta din urma tara are succes. Avand in vedere problemele dintre SUA si China in momentul de fata, n-ar fi exclus ca productia din India sa creasca, iar Apple sa aiba alternative viabile in situatia in care n-ar mai putea sa produca telefoane in China.