Android: Anunt ULUITOR facut pentru Sistemul de Operare

Android este in mijlocul unui anunt uluitor facut in favoarea sistemului de operare, cei de la Microsoft laudandu-l pentru ceea ce ofera pentru oamenii din toata lumea.

Android Anunt ULUITOR Sistemul Operare

Android este cel mai important si folosit sistem de operare pentru terminale mobile, iar asta il aduce intr-o varietate de dispozitive din intreaga lume, ceea ce ii si asigura suprematia la nivel global. Android este atat de bun pentru terminalele mobile incat cei de la Microsoft au afirmat ca este cel mai bun sistem de operare pentru asemenea dispozitive, iar de aceea l-au si ales pentru folosire un Surface Duo anul acesta.

Android a fost laudat de catre Panos Panay, CPO-ul celor de la Microsoft, el fiind prezent la un eveniment ce a avut loc in Londra pentru a discuta despre recent lansatele produse ale celor din Redmond. Laudarea Android de catre cei de la Microsoft este interesanta in conditiile in care ei au unul propriu, dar care aparent nu este la fel de bine gandit pentru a functiona atat pe calculatoare, cat si pe dispozitive mobile, precum Surface Duo.

Android: Anunt ULUITOR facut pentru Sistemul de Operare

Android este sistemul de operare cu miliarde peste miliarde de consumatori in intreaga lume, iar cei de la Microsoft l-au ales si pentru ca exista foarte multe aplicatii disponibile pentru el acum. Desigur ca acestea trebuie reconfigurate pentru a functiona pe Surface Duo, dar macar exista un punct de pornire pentru dezvoltatorii care sunt interesati sa isi ofere creatiile pentru oameni din lumea intreaga care folosesc produsele Microsoft cu Android.

Android era si singura optiune a celor de la Microsoft, separat de Windows 10, iar asta pentru ca iOS ei nu pot folosi, deci nu prea aveau altceva de facut decat sa aleaga ceea ce ofera Google acum. Implementarea Android in produsele Microsoft scuteste compania si de chinui actualizarii Windows pentru a oferi noutati pentru clienti, lasand in seama Google pregatirea schimbarilor de care sa se poata bucura toti utilizatorii.

Android are in momentul de fata o cota de piata de peste 80% la nivel global, reusind sa acapareze aproape tot ceea ce inseamna terminale mobile vandute in magazine din intreaga lume.