NEBUNIA Huawei MATE 40 Pro ce Face iPhone, S12 de RUSINE

Huawei MATE 40 Pro are testata o nebunie care ar face iPhone 12 si Samsung GALAXY S12 de rusine daca va fi lansata de catre compania chinezeasca in telefon.

Huawei MATE 40 Pro nebunie iphone 12 s12

Huawei MATE 40 Pro este telefonul Huawei din 2020 care va aduce adevaratele inovatii pentru clientii din lumea intreaga, iar cel putin una dintre ele este gandita pentru a face iPhone 12, Samsung GALAXY S12 de rusine. V-am spus zilele trecute ca o camera penta pentru Huawei MATE 40 Pro ar fi un mare pas inainte care l-a face mult mai atractiv pentru clienti in fata iPhone 12, sau Samsung GALAXY S12, iar asta e testat deja de catre chinezi.

Huawei MATE 40 Pro este si in centrul unui zvon aparut astazi care sugereaza faptul ca exista prototipuri de acest gen in plin proces de testare in cadrul companiei Huawei, ceea ce este perfect normal. Stim deja ca Huawei MATE 40 Prova avea camera frontala ascunsa sub ecranul sau, impreuna cu diversi senzori, dar separat de asta se pare ca si cinci senzori de imagine ar urma sa fie integrati de catre chinezi in viitorul lor telefon.

NEBUNIA Huawei MATE 40 Pro ce Face iPhone, S12 de RUSINE

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa aiba un senzor de imagine wide, unul ultra-wide, unul telephoto, unul ToF, si unul monocrom, acesta din urma fiind folosit in trecut la alte modele ale telefoanelor. Chinezii au renuntat la acest senzor care s-a dovedit a fi inferior celorlalti folositi de catre ei, dar pentru Huawei MATE 40 Pro ar testa o posibila readucere pentru a avea functionalitate mai multa in comparatie cu cea oferita de catre actualele telefoane.

Huawei MATE 40 Pro cu aceasta camera penta ar oferi o experienta mult mai buna decat cea a altor telefoane premium, si ar egala Nokia 9, care are deja o camera penta, desi telefonul nu mai e la fel de interesant. Huawei MATE 40 Pro ar putea avea succes acolo unde Nokia 9 a esuat, dar deocamdata totul este doar testat, si nimic nu este 100% sigur, asa ca e foarte posibil ca tot o camera cvadrupla sa fie oferita de chinezi.

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in toamna anului viitor de catre chinezi, iar camera sa va fi complet noua in comparatie cu cea care va fi oferita pentru Huawei P40 Pro, asta oferindu-i suprematie fata de iPhone 12, Samsung GALAXY S12.