iPhone 12: 3 Schimbari ESENTIALE pe care le Aduce de la Apple

iPhone 12 are anuntate trei schimbari esentiale pe care le va aduce pentru clientii din intreaga lume de la compania Apple, iata cat de importante vor fi.

iPhone 12 3 Schimbari ESENTIALE Apple

iPhone 12 va fi lansat in 2020 cu trei schimbari esentiale, conform unor informatii aparute astazi de la o publicatie americana cu foarte multe surse sigure in lantul de distributie al celor din Cupertino. Conform acestei publicatii, iPhone 12 ar urma sa aduca unele dintre noutatile foarte importante pe care multi dintre clienti le-au asteptat anul acesta, dar care se pare ca vor ajunge la noi abia in cursul anului viitor, din pacate.

iPhone 12 va avea in primul rand conectivitate 5G integrata de catre cei de la Apple, insa nu cu un modem propriu, ci cu unul produs de catre cei de la Qualcomm, divizia de modem-uri a Intel fiind cumparata de americani. Acest iPhone 12 cu modem 5G va fi lansat anul viitor deoarece pana atunci tehnologia ar trebui sa ajunga la un nivel de maturitate suficient de ridicat astfel incat clientii sa se si poata bucura de aceasta implementare.

iPhone 12: 3 Schimbari ESENTIALE pe care le Aduce de la Apple

iPhone 12 urmeaza sa vina deasemenea cu un nou procesor mult mai puternic si decat cel A13 din actualele telefoane ale seriei iPhone 11, iar asta desi acum acesta este net superior oricaror altora de pe piata. O schimbare mai mare ar urma sa vina multumita unui nou senzor de imagine 3D, ToF, care va imbunatati radical functionalitatea pentru realitate augmentata, dar si plasarea obiectelor in spatiul din fata noastra.

iPhone 12 ar urma sa fie lansat dupa, sau in tandem, cu o casca pentru realitate augmentata, produsele urmand a functiona impreuna pentru a-si oferi functionalitatea. Apple crede ca realitatea augmentata va creste radical interesul clientilor nu doar pentru iPhone 12, ci si pentru alte produse pe care le va lansa in viitor, insa pana acum nicio companie nu a reusit sa creeze ceva cu adevarat atragator pentru clientii din intreaga lume.

iPhone 12 ar putea fi deasemenea si mai scump, iar asta pentru ca simpla implementare a unui modem 5G ar trebui sa creasca pretul final cu cel putin cativa zeci de dolari, dar nici acel senzor ToF nu este ieftin.