Huawei DISTRUGE Apple, UIMESTE cu un ANUNT Complet ULUITOR

Huawei distruge compania Apple, si uimeste cu un anunt complet neasteptat pe final de an 2019, iata ce au reusit chinezii sa faca in ciuda tuturor sanctiunilor.

Huawei DISTRUGE Apple ANUNT

Huawei sfideaza toate problemele si pe Donald Trump pentru a distruge Apple si a face un anunt complet uluitor astazi cu privire la telefoanele pe care le-a vandut pana in momentul de fata in intreaga lume. Cei de la Huawei au anuntat astazi faptul ca au atins 200 de milioane de telefoane vandute in 2019, cu peste doua luni mai devreme decat in cursul anului 2018, si in ciuda faptului ca de 6 luni sunt sub sanctiuni dure in SUA.

Huawei nu pare sa fi fost afectata de sanctiunile din SUA in ceea ce priveste vanzarile de telefoane, clientii parand sa fie in continuare increzatori ca vor avea parte de actualizarile majore pentru Android, desi ele nu pot fi oferite. Cu 200 de milioane de telefoane vandute in 2019 deja, cei de la Huawei au intrecut Apple in vanzarile de telefoane deja, deci vor ramane pe locul al doilea in topul celor mai mari producatori de telefoane.

Huawei DISTRUGE Apple, UIMESTE cu un ANUNT Complet ULUITOR

Huawei era vazuta de toata lumea ca o victima sigura in razboiul dintre SUA si China, insa se pare ca situatia este complet diferita, iar vanzarile merg in continuare foarte bine pentru ei. Da, este adevarat ca vasta majoritate a vanzarilor facute de catre cei de la Huawei vin din China, acolo unde populatia a raspuns apelului la natonalism lansat de catre guvernul chinez, si asta a ajutat foarte mult compania sa-si creasca vanzarile.

Huawei a vandut in 2019 deja 200 de milioane de telefoane, iar in baza faptului ca asta s-a intamplat cu 2 luni mai devreme, e de asteptat ca inca 30 – 40 de milioane de telefoane sa fie vandute pana la finalul anului. Este extraordinar de greu de inteles cum a reusit Huawei sa-si mentina vanzarile la un nivel atat de ridicat dupa primele anunturi privnid scaderea lor, dar si dupa ce a amanat lansarea unor telefoane pentru ca nu poate oferi Android.

Huawei merge pe un trend ascendent, in detrimentul celor de la Apple, in ciuda tuturor eforturilor lui Donald Trump de a ii afecta activitatea, ceea ce este o surpriza uriasa.