SURPRIZA! Fondatorul Huawei este Utilizator de Tableta iPad

Huawei are in fondatorul sau un mare fan al companiei Apple, el decarandu-si admiratia vis-a-vis de ea, insa acum a fost surprins intr-un aeroport avand iPad.

Huawei Fondator Utilizator iPad

Huawei are in Ren Zhengfei, fondatorul sau, un foarte puternic sustinator al nevinovatiei companiei in scandalul pe care SUA l-a pornit acum multe luni, si care s-a lasat cu sanctiuni dure, dar aparent fara efect pentru chinezi. Fondatorul celor de la Huawei a spus in cateva randuri ca este un admirator al companiei Apple, dar si al produselor celor din Cupertino, iar o imagine noua ni-l prezinta pe Ren Zhengfei surprins cu o tableta iPad asupra sa.

Huawei are o gama foarte variata de tablete in vanzare in momentul de fata, insa Ren Zhengfei a fost surprins la un punct de securitate dintr-un aeroport avand o tableta iPad printre obiectele cu care calatorea. Avand in vedere ca Apple nu a mai lansat de ceva timp vreo tableta iPad noua, e putin probabil ca el sa fi testat produsul pentru ca era nou, si e mult mai probabil ca Ren Zhengfei sa prefere iPad in locul tabletelor produse de Huawei.

SURPRIZA! Fondatorul Huawei este Utilizator de Tableta iPad

Huawei Fondator Utilizator iPad aeroport

Huawei a copiat foarte multe de la Apple inainte de a incepe sa mai adauge si elemente noi pe care iPhone nu le are, cum ar fi camerele, pana in 2019, mai bune, dar se pare ca in cazul tabletelor, iPad inca e mai buna. Ren Zhengfei nu e singurul membru din conducerea Huawei care a fost surprins cu un produs Apple intr-un aeroport, fiica sa fiind retinuta in Canada in timp ce avea si un iPhone 7 Plus in posesie, deci familia foloseste intens produsele Apple.

Huawei este legata de guvernul chinez, asa ca n-ar fi exclus ca familia Zhengfei sa foloseasca produse Apple pentru a comunica in mod securizat, fara ca guvernul de la Beijing sa stie ce fac ei. Fie ca e vorba de iMessage, sau FaceTime, ei pot vorbi fara supraveghere, asa cum nu se intampla in cazul produselor Huawei, insa asta e doar teoria mea, si e foarte posibil sa fie gresita, dar clar e ca familia Zhengfei utilizeaza produsele Apple.

Huawei a intrecut Apple in vanzarile de telefoane de ceva vreme, si e posibil sa vedem ceva similar si in cazul vanzarilor de tablete, daca Ren Zhengfei va mai gasi ceva de copiat si de pe acolo.