Huawei P40 PRO va avea o MARE PROBLEMA din Cauza GALAXY S11

Huawei P40 PRO va avea o foarte mare problema din cauza Samsung GALAXY S11, iata la ce se pot astepta fanii care vor sa cumpere oricare dintre modele.

Huawei P40 PRO PROBLEMA GALAXY S11

Huawei P40 PRO este gandit pentru a fi lansat impreuna cu Samsung GALAXY S11 in primavara anului viitor, insa din pacate se pare ca va avea o foarte mare probleme din cauza noului telefon al coreenilor. Mai exact, Huawei P40 PRO urmeaza sa fie lansat cu un ecran care are rata de refresh de 90 Hz, dar si o camera cu mult imbunatatita in comparatie cu cea a modelelor actuale, insa aceste noutati nu vor fi chiar atat de “exclusive”.

Huawei P40 PRO nu va depasi Samsung GALAXY S11 cu aceste noutati importante, iar asta pentru ca de la coreeni vom vedea deasemenea cel putin acelasi lucru pentru telefoanele pe care le vor lansa in primavara. Este de asteptat ca Huawei P40 PRO si Samsung GALAXY S11 sa aiba ecrane de minim 90 Hz, iar in ceea ce priveste camerele, coreenii au pregatit un sistem complet noua pentru anul 2020, inlocuind in totalitate sistemul actual.

Huawei P40 PRO va avea o MARE PROBLEMA din Cauza GALAXY S11

Huawei P40 PRO nu va avea nici un procesor la fel de bun precum cel care va fi integrat in Samsung GALAXY S11, coreenii anuntand inovatii majore pentru chip-ul Exynos 990 pregatit pentru 2020. In momentul de fata nu se stie nici daca Huawei P40 PRO va avea aplicatii si servicii Android integrate, astfel ca fara ele ar putea fi complet neatractiv in comparatie cu oricare alte alternative pe care Samsung, sau alte companii, le-ar avea pentru clientii lor.

Huawei P40 PRO este asteptat de catre foarte multa lume, dar asta nu inseamna in mod neaparat si ca va oferi pentru clienti ceva superior in comparatie cu Samsung GALAXY S11. Huawei P40 PRO nu va avea un procesor mai bun, ecranul nu va fi superior, si daca zvonurile se adeveresc, nici camera nu va fi mai buna, sau cu mult mai buna, deci principalele puncte de atractie pentru clienti sunt cam inexistente.

Huawei P40 PRO va fi prezentat dupa Samsung GALAXY S11, dar la o perioada scurta de timp, asa ca urmeaza o primavara extrem de interesanta pentru toata lumea in 2020.